Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
W Kudowie jest dużo ciekawych wycieczek. A rozrywki też są. Ale najfajniej jest latem. Teraz trudno ocenić. No i daleko a drogi kręte , zależy skąd się. jedzie. . W Inowrocławiu też się nie nudzi. Pozdrawiam.
Wybrałabym Kudowę Zdrój, chociaż nie wiem jak jest w Inowrocławiu, gdyż nie byłam, ale bywam w Ciechocinku, a to chyba podobne miasteczka. Kudowa Zdrój dla mnie to urokliwe miasteczko. Miałam bardzo dobrą rehabilitację, na spacerach podziwiałam piękną górską przyrodę i piękny Park Zdrojowy. Firmy turystyczne proponują moc wycieczek, a najciekawsza dla mnie była do Złotej Pragi. Dansingi, dyskoteki do wyboru, co kto lubi. Czeskie restauracje i blisko do sklepów w Czechach. Najbliższa wioska czeska ze sklepikami graniczy z Parkiem Zdrojowym, a do galerii czeskich kilka minut busem za 3 zł.(może teraz drożej, byłam w 2014 roku). Marzę, że tym razem otrzymam skierowanie do Kudowy Z. Życzę trafnego wyboru. Pozdrawiam.