Nad Kryniczanką kwiecień 2018
Nad Kryniczanką kwiecień 2018
Powód: uściślono tytuł
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Kryniczanka
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Witam Marinko-jeżeli jest to sanatorium Nad Kryniczanką-Krynica Zdrój-to niestety nie masz żadnych opinii-sam byłem zszokowany że taki obiekt w Krynicy istnieje-a bywałem i bywam w Krynicy regularnie-gorąca prośba o opinię jeżeli będziesz tam na kuracji-obiekt dość daleko oddalony od Zdroju-przy drodze do Muszyny-tak wynika z mapy-do Centrum kursują regularnie busiki-niestety płatne,Miłego pobytu w Perle Południa Życzę i czekam na opinię o obiekcie,PozdrawiamMarinka pisze: 04 mar 2018 17:40 Witam wszystkich na forumNFZ wyznaczył mi termin kwietniowy w uzdrowisku Kryniczanka czy można prosić o informacje ..pozdrawiam
![]()
-
dorotka65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sty 2018 18:33
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 6
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
forumowicz
Nad Kryniczanką jest to ośrodek trochę na uboczu w bezpośrednim sąsiedztwie dworca PKP i PKS. Są to dwa budynki połączone łącznikiem . Jeśli chodzi o pokoje są 1, 2, 3 , część pokoi ma balkony , w "starym " budynku niestety balkony są mikroskopijne , zdecydowanie wolałabym w części nowej od strony ulicy. Budynek ma windy , baza zabiegowa na poziomie -1 . Zabiegi bez szału , powiedziałabym normalne. Pielęgniarki wspominam dobrze, rehabilitanci także ok. Ośrodek nie ma bazy rozrywkowej ani gastronomicznej . Blisko jest do centrum handlowego .
miłego pobytu