Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Przeszukałam tematy ale nie znalazłam wątku dotyczącego wyjazdu w tym terminie więc uruchamiam -Inowrocław "Kujawiak" od 3.05
Wyjeżdżam w tym terminie, skierowanie z ZUS i zapraszam wszystkich którzy też tam będą do kontaktu bo wiecie że w grupie siła.
Jadę z Mazowieckiego.Pozdrawiam
Mam nadzieje,że jednak uda się kogoś tu poznać ,kogoś kto w tym samym czasie będzie w tym samym miejscu.
Taka znajomość nie jest przecież zobowiązująca a jednak miło jest jadąc do sanatorium ,że będzie tam przyjazna dusza.
Czekam więc na kontakt.Pozdrawiam słonecznie
Chętnie bym się zaprzyjaźniła, bo tez tam jadę z mazowieckiego..
Tylko od 20 sierpnia 2018roku.
Przyjaźń sanatoryjna jest bardzo potrzebna i często pozostaje na dłużej...
Wiem coś o tym...
Szkoda "dzwoneczku09" że tak się poukładało .A co do znajomości sanatoryjnych to wiem jak to jest bo też je mam i jest to bardzo miłe.
Mam jednak nadzieje,że uda mi się kogoś tu poznać.
Pogoda piękna ,zadowoleni Ci co obecnie przebywają na kuracjach ale mam nadzieje że dla naszego turnusu tez zaświeci słoneczko.
Czas szybko mnie i za kilka dni trzeba będzie już intensywniej myśleć o wyjeździe.Pozdrawiam tych co cieszą się z pobytu w sanatorium i tych którzy na wyjazd czekają
Witam ponownie .Jakoś cisza w moim wątku ale mam nadzieje,że i tak uda mi się kogoś poznać i fajnie spędzić ten czas w Inowrocławiu.
Czas nie ubłaganie mknie wiec trzeba już zacząć myśleć o przygotowaniach,pozałatwiać terminowe sprawy by bezstresowa cieszyć się rehabilitacją.
Pozdrawiam odwiedzających ten watek.
Czas pędzi w szalonym tempie a tu cisza.Jeszcze kilka dni i trzeba będzie walizę wyciągać i zacząć się przygotowywać do wyjazdu. Prognozy pogody jakoś nie nastawiają mnie optymistyczne ale najwonniejsze żeby oprócz szczoteczki zabrać ze sobą dobry humor i wszystko będzie super .
Miłego popołudnia życzę wszystkim
Witam .
Jadę do "Kujawiaka"od 3 maja ale 2 to ja jeszcze muszę być w pracy więc wyjazd 3 maja rano a szkoda bo do stolicy mam nie daleko i chętnie bym skorzystała ze wspólnego wyjazdu. Jeżeli nie masz nic przeciw temu to możemy spotkać się na miejscu.Pozdrawiam słonecznie