Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
11 września 2018r. śmigam do Cieplic - ktoś wybiera się na ten sam turnus? Bratnie dusze mile widziane
Będzie to moja 3 wizyta w tym miejscu, więc mogę już co nieco o tym miejscu opowiedzieć - w razie pytań proszę się nie krępować
Witaj
Ja również jadę do Cieplic ale już w maju . Dla mnie to pierwszy wyjazd tam, więc jak możesz to proszę napisz kilka słów o Domu Zdrojowym i Cieplicach . Jaka baza zabiegowa, jakie najlepsze pokoje, jaka kuchnia i gdzie mozna dobrze zjeść w Cieplicach . Skoro to Twój 3 raz tam to raczej nie jest źle .
Pozdrawiam
satgol pisze: 22 kwie 2018 07:04
Witaj
Ja również jadę do Cieplic ale już w maju . Dla mnie to pierwszy wyjazd tam, więc jak możesz to proszę napisz kilka słów o Domu Zdrojowym i Cieplicach . Jaka baza zabiegowa, jakie najlepsze pokoje, jaka kuchnia i gdzie mozna dobrze zjeść w Cieplicach . Skoro to Twój 3 raz tam to raczej nie jest źle .
Pozdrawiam
Witaj. Wysłałam obszerne info jako wiadomość prywatną Pozdrawiam serdecznie.
Witam.Ja do Cieplic do Domu Zdrojowego wybieram sie juz niebawem czyli od 3 maja,moge prosic o informacje jak tam jest?chodzi mi rowniez o zasady przydzielania pokoi ,poniewaz martwie sie bo bede tam dopiero wieczorem.
Dziekuje.Pozdrawiam