Ustroń Daniel od 21.08 2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
barbarella
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 sie 2017 21:10
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Ustroń Daniel od 21.08 2018

Post autor: barbarella »

Witam przyszłych kuracjuszy Daniela w Ustroniu.Jadę z Zus do Daniela od 21 sierpnia może ktoś jeszcze.Może jakieś najświeższe informacje.Jak jest z parkingiem czy jest możliwość zaparkowania gdzieś bezpłatnie.Pozdrawiam wszystkich uczestników niedoli sanatoryjnej.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Ustroń Daniel od 21.08 2018

Post autor: sztani »

Na forum swoje posty dotyczące wyjazdów umieszczamy w dziale do tego przeznaczonym . jak dotychczas będąc w paru ośrodkach na turnusach nie napisałaś ,żadnej opinii o pobycie w nich . Każdy kolejny Twój post to tylko pytanie jak jest tu a jak tam . Konkluzja --jak piszemy tak i mamy :) Nie można tylko brać trzeba coś dać od siebie .Po to jest to forum :) Pozdrawiam
barbarella
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 sie 2017 21:10
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: barbarella »

Droga Sztani bardzo chętnie napisała bym jakąś opinię na temat jakiegoś sanatorium ale byłam w sanatorium dwa razy i to bardzo dawno.Więc dlatego sama wypytuję a gdy uda mi się wyjechać to na pewno postaram się opisać moje wrażenia.
Leszek+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2017 14:05
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Leszek+ »

Jadę do Ustronia od 23 .08 do Rosomaka. Pewnie się potkamy w Równicy na zabiegach, albo na tańcach. Podobno w Ustroniu nie jest źle.
ODPOWIEDZ