Wysowa Zdrój Nad Parkiem 24.06
Wysowa Zdrój Nad Parkiem 24.06
Re: Wysowa Zdrój Nad Parkiem 24.06
Ja co prawda dopiero teraz się wybieram, ale może podpowiesz coś, udzielisz wskazówek, dobrych rad
Pozdrawiam
A. B.
Hej. Ja byłem na psychosomatyce, a jest tam przede wszystkim narząd ruchu. Nie wiem z czym jedziesz. Ogólnie miejscowość spokojna ale jest gdzie pochodzić. Samemu jak i w grupie po parku i górkach jak i na kawkę i coś mocniejszego. Czajnik tylko na korytarzu, lepiej wziąć ze sobą do pokoju.AgaB pisze: 20 paź 2018 08:52 Witam,
Ja co prawda dopiero teraz się wybieram, ale może podpowiesz coś, udzielisz wskazówek, dobrych rad
Pozdrawiam
A. B.
Ja byłem w dwójce ale pokoje czteroosobowe były lepsze. Dwie sypialnie dwu osobowe z osobnymi łazienkami i salon z TV. Tv płatne.
Trzeba uważać co się zostawia nie do końca "legalnego" na wierzchu w pokoju bo ekipa sprzątaczy potrafi donieść do szefostwa.
Szefostwo w porządku, normalni ludzie można się dogadać.
Jedzenie różne tzn nie równe jeżeli chodzi o smak, w większości jednak smaczne. Niestety nie jest go za dużo. Mały sklepik w ośrodku obok jak czegoś braknie lub pogoda do bani aby iść do centrum. W centrum dwa sklepy (delikatesy). Po większe zakupy jeździliśmy samochodem prywatnym do biedronki ale to już kawałek drogi.
Jeżeli jedziesz z psychosomatyki to i tak możesz powiedzieć co Cię boli fizycznie i dostaniesz na to zabiegi.
Zajęcia prawie do samej kolacji, dzień w miarę wypełniony.
Ważne aby znaleźć dobre towarzystwo, bez problemu się da jak nie w swoim pokoju to w innym.
Nie wiem co więcej pisać.
Pytaj jak co.
Pozdrawiam.
Na psychosomatyce nie ma basenu.
Dzięki piękne za informacje. Jeszcze tylko jedno pytanie. Czy basen jest w budynku?
Pozdrawiam
A. B.
-
mikusia2010
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 07 paź 2018 11:58
- Oddział NFZ: Małopolski