Czy ktoś z miłych i ty obecnych kuracjuszy wybiera się tam w terminie 27.06.2018-18.07.2018 ?
Będzie mi miło poznać jakąś bratnią duszę
Pozdrawiam

Prowadzę siedzący raczej tryb zycia, więc przyda mi się aktywność fizyczna, na parkiecie tanecznym i trotuarach ciechocińskichFelice pisze: 13 cze 2018 22:38A do mnie przemawiają wydeptane kilometrami trasyTak mi podpowiada Google Map![]()

Muzyczka pisze: 15 cze 2018 07:16 Witajcie, byłam w tym szpitalu uzdrowiskowym nr 1,w 2015 roku i teraz odwiedziłam go w tym roku w kwietniu.. stamtąd masz tak samo blisko do wojskowego czy do Zdrojowej czy do kolejowego na dancing, czy do uroczej, czy do polexu na tzw. rehabilitację ruchową...hi... Byłam w kolejowym w kwietniu , mieszkałam na tym samym pietrze co kawiarnia, na pierwszym piętrze, i ta śliska posadzka sprawdzisz czy jest taka tragiczna... musisz sama zobaczyć, jakie buty tam możesz włożyć, które przypasują ci, bo tak ja zrobiłam i nie ślizgałam się i da się wtedy tańczyć tam bez problemu... Dla mnie ważną rzeczą było też który z panów grał muzykę i jak grał i w różnych miejscach to sprawdziłam.wiec co ci przypasuje.. .Co mogę podpowiedzieć to byłam bardzo zadowolona z tego sanatorium numer 1, i z jedzenia i z opieki lekarskiej , pielęgniarskiej i superowego basenu i wogole z pobytu..A z kolejowego bardzo, bardzo też...
W tym w okresie jak będziesz jedynym niebezpieczeństwem jest upał w mieście żeby uciekać do cienia, jeśli będzie 30 st.i do parków, a parków jest dość dużo , sosnowy z wiewiórkami i solankowy, także jak będziesz chodziła na tańce to żeby była klima żeby nie było duszno...
W Kolejowym , na ul. Zdrojowej nie ma klimatyzacji tylko wietrzą i robią przeciągi i włączają przy podłodze , przy lustrach, koło pana grającego dwa wiatraki okrągłe. Zazdroszczę Ci wyjazdu, bo ja bym tam chętnie wróciła....Teraz będą pięknie dywany kwiatów, ooch i ach.....
Wszędzie naprawdę jest blisko, niedaleko....Z tyłu za marketem polo , naprzeciw Kolejowego jest tak targ. W markecie też jest dobre zaopatrzenie. Jestmnóstwo sklepów z rzeczami., z butami Trzeba bardzo uważać żeby nie nadwyrężyć swojego budżetu finansowego bo wszystko kusi naokoło... Niedaleko potem za rondem przy zdrojowej jest biedronka....
..Życzę wszystkiego najlepszego, udanych zabiegów.... Pozdrawiam