Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Obecnie przebywam na leczeniu w sanatorium Mielec,pierwszy tydzień nie ciekawy przede wszystkim wszyscy narzekają na niskie temperatury w pokojach. W nocy w ogóle nie grzeją rano jest chłodno , wracając z zabiegów trzeba wkładać polar lub wskakiwać pod kołdrę. Pokoje ładne dobrze wyposażone, ręczniki tragedia stare poszarpane. Jedzenie nie smaczne mało, bardzo dobry chleb. Część bazy zabiegowej wyposażona w stary sprzęt. Liczę że może coś się zmieni i przynajmniej w pokojach będzie ciepło.
Sanatorium Mielec to Krynica Zdrój. Byłam w nim dwa lata temu. Obsługa i zabiegi bardzo w porządku. Masażystka p.Agnieszka przemiła. Krynicy nie trzeba reklamować, tam nikt na pewno się nie nudzi. Polecam.
Ja byłam tam 3 lata temu i byłam bardzo niezadowolona,oszczędności na każdym kroku o godz18 panował półmrok na klatce schodowej,winda wyłączana o godz 22,brak warzyw do posiłków no powiedzmy,że zabiegi były jako takie tz często skracany czas a tak poza tym można było robić co się chce nikogo to nie interesowało
Byłam z mężem w Mielcu 3 lata temu. Byliśmy bardzo zadowoleni. Bardzo miły personel. Ważne ,że stołówka i wszystkie zabiegi na miejscu. super. A sama Krynica... wiadomo!