Snatotrium Mielec

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
paweł80
Na forum od: 07 sty 2012 10:09

Snatotrium Mielec

Post autor: paweł80 »

Obecnie przebywam na leczeniu w sanatorium Mielec,pierwszy tydzień nie ciekawy przede wszystkim wszyscy narzekają na niskie temperatury w pokojach. W nocy w ogóle nie grzeją rano jest chłodno , wracając z zabiegów trzeba wkładać polar lub wskakiwać pod kołdrę. Pokoje ładne dobrze wyposażone, ręczniki tragedia stare poszarpane. Jedzenie nie smaczne mało, bardzo dobry chleb. Część bazy zabiegowej wyposażona w stary sprzęt. Liczę że może coś się zmieni i przynajmniej w pokojach będzie ciepło. :(
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Snatotrium Mielec

Post autor: Narewka »

Dobrze byłoby napisac,w jakim kurorcie znajduje się to sanatorium,bo tak,to nic nie wiadomo.
adlerdana
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 16:51

Post autor: adlerdana »

Sanatorium Mielec to Krynica Zdrój. Byłam w nim dwa lata temu. Obsługa i zabiegi bardzo w porządku. Masażystka p.Agnieszka przemiła. Krynicy nie trzeba reklamować, tam nikt na pewno się nie nudzi. Polecam. :)
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Ja byłam tam 3 lata temu i byłam bardzo niezadowolona,oszczędności na każdym kroku o godz18 panował półmrok na klatce schodowej,winda wyłączana o godz 22,brak warzyw do posiłków no powiedzmy,że zabiegi były jako takie tz często skracany czas a tak poza tym można było robić co się chce nikogo to nie interesowało
moczyk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 21:58
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: moczyk »

Od 23 stycznia rozpoczynają turnus w tym ośrodku moi znajomi . Jestem ciekaw ich opinii .
polcia53
Na forum od: 08 lip 2012 17:46

Post autor: polcia53 »

Byłam z mężem w Mielcu 3 lata temu. Byliśmy bardzo zadowoleni. Bardzo miły personel. Ważne ,że stołówka i wszystkie zabiegi na miejscu. super. A sama Krynica... wiadomo! :)
ODPOWIEDZ