Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Może komuś się spodoba zabawa muzyczna polegająca na podaniu oryginalnej zagranicznej wersji jakiejś piosenki i polskiej przeróbki danego utworu.
Czas jakiś temu miałam właśnie taki konik, by uzbierać jak najwięcej takich par. I przyznam się, że miałam ich coś koło 50
Wraz z domowymi porządkami przepadła mi płyta CD i teraz to tylko z pamięci mogę wkleić te podwójne utworki.
To ja może o pewnym utworze, który doczekał się wykonania bodajże w większości europejskich językach.
Pierwowzór "Parole, parole" wykonali Mina i Alberto Lupo, ale chyba najbardziej znanymi wykonawcani są Dalida z Alainem Delonem.