Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie ja tu nowy i w ogóle pierwszy raz będę wyjeżdżał do sanatorium dlatego też mam pytanie. Postów od groma, ale póki co wałkowany jest listopad reszta gdzieś tam ginie na kolejnych stronach.
czy poszukiwania bratniej duszy na grudzień i styczeń to za wcześnie
Jakie macie opinie wrażenia z pobytu, ale nie z przed 15 lat tylko na świeżo ten rok zeszły rok z ośrodków
Krynica Zdrój Lwigród
Krynica Zdrój Beskid
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 lis 2018 14:27 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Leonidasie , jeśli chcesz możesz założyć temat " Krynica Zdrój - Lwigród ....... (termin) , jeśli ktoś będzie jechał w tym samym terminie i zechce się ujawnić to odezwie się . Aby temat nie zginął w czeluści forum to od czasu do czasu coś w nim napisz . Czasami tak jest, że nikt się nie odzywa , a czasami sporo kuracjuszy się poznaje wcześniej , nie ma zasady .
Na temat Lwigrodu i Beskidu sporo jest opisów , musisz trochę poszukać i poczytać .
Tak czasami jest i trudno to wytłumaczyć , niejednokrotnie są osoby , które nie chcą mówić że wybierają się na taki turnus, a czasami tak jest , że z tych którzy są na forum nikt się nie wybiera . Także nie należy brać do głowy tego , że jest cisza , na turnusie nikt nie jest sam
Bibi tak też uczyniłem zaraz jak dostałem papier do Beskidu i tak jak piszesz w swoim poście mój wpis zaginął w czeluściach forum bo nikt się nie odezwał, a powstało bardzo dużo nowych wpisów. Jedzie jeden kolega ze śląska w tym terminie co ja i założył swój temat i tam go zaczepiłem.
Fiona no ja mam kombo normalnie jak bym chciał specjalnie tak zaplanowąc pewnie by sie nei udało. Pytasz kiedy będę gościł w Krynicy
najpierw na NFZ będę gościł w Lwimgrodzie od 3 do 24 grudnia 2018, następnie od 4 do 25 stycznia 2019 roku w Beskidzie. Masz zaplanowany wyjazd w podobnym terminie?
No widzisz , czyli jakaś bratnia dusz się znalazła , trzeba tylko w tym temacie od czasu do czasu coś napisać wówczas będzie na pierwszej stronie.
Masz takie terminy, że walizkę możesz zostawić w Beskidzie na przechowaniu
to prawda terminy są ok, własnie rozmawiałem z mama przez telefon i się śmiała, że po co będę wracał, że oni przyjadą do mnie na święta byle by ogarnąć jakieś kwatery, w sumie i dobry pomysł ale jak by było krócej mimo wszystko to jest 10 dni w dodatku w samym środku gorączki świątecznej więc nawet jeśli by się udało znaleźć jakąś kwaterę to na pewno słono trzeba za nią zapłacić.