Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Właśnie wróciłam z turnusu nie było tak źle jak myślałam. To mój pierwszy pobyt więc nie mam porównania. Rehabilitanci bardzo mili szkoda że basen jest remontowany i nie można korzystać. Usytuowanie dobre ale w okresie letnim zimą nuda chyba że trafią się fajni ludzie.Ale i tak brakuje jakiejś świetlicy żeby można spędzać czas po kolacji. W niedzielę nudy okropne trzeba organizowac sobie jakoś czas bo inaczej pozostaje leżenie w pokojach na szpitalnych łóżkach. Jeśli chodzi o jedzenie to szału nie ma ale niedaleko jest dobrze zaopatrzony sklep gdyby była w pomieszczeniu socjalnym mikrofalówka byłoby dobrze. Zimą nie polecilabym tego miejsca. Pozdrawiam wszystkich którzy pobyt mają za sobą