Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich, wybieram się samochodem z Oświęcimia w dniu 03,12,2018 roku na turnus 21-dniowy do tego obiektu proszę o informację czy ktoś się chce zabrać po drodze. Tel.[tel] Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2018 21:43 przez moderator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód:uściślono tytuł
Nie będziesz sam . To duży budynek. Jedyne + to dobre jedzonko i pokoiki w większości 2-osobowe, zabiegi suche na miejscu a na mokre trzeba chodzić do parku 100 m, i 200 m na basen. Wszędzie blisko. Powodzenia
cześć, ja wybieram się w styczniu 4.01 mogę kogoś przybrać ze śląska. A jest w ogóle szansa na jakąś jedynkę w tym szpitalu? Ktoś może jakieś 'świeże' opinie wyrazić?
Witam, ja jadę już 03,12,2018 roku, dzwoniłem tydzień temu jedynek brak, a poza tym jest do nich dopłata 50 PLN za każdy dzień pobytu, miejsce na parkingu 180PLN, telewizorek 60PLN, czajnik 5 zeta, klimatyczne 3.50. Więc wydatków sporo. Pozdrawiam.