Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej, jaki jest realny czas oczekiwania w mazowieckim na wyjazdy na rehabilitację uzdrowiskową do szpitala?
Kiedyś czas oczekiwania był do 6 miesięcy a po 4 wyjechałem.
Na starcie mam nr 500 i ciągle rośnie
dajpanspokoj pisze: 11 gru 2018 12:17
Hej, jaki jest realny czas oczekiwania w mazowieckim na wyjazdy na rehabilitację uzdrowiskową do szpitala?
Kiedyś czas oczekiwania był do 6 miesięcy a po 4 wyjechałem.
Na starcie mam nr 500 i ciągle rośnie
Mąż na starcie dostał 945 (kardiologia) numerki szaleją bo raz w górę raz w dół. Też jestem ciekawa jaki jest teraz czas oczekiwania na tzw.poszpitalne w mazowieckim.
Felice........... a co to znaczy? Mnie coś takiego też się pojawiło....... a nadal czekam na ocenę lekarza belneologa i choć już 2 miesiące temu złożyłam wniosek o Sanatorium... nadal cisza.
To oznacza tylko tyle,że papiery są u balneologia ...zobaczę ile czasu potrzeba mu na weryfikację wniosku i decyzję gdzie,na jaki profil i rodzaj leczenia mnie wysłać.