Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki
Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki
Re: Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Dziękuję za odzew, czekam na "lepsze" opinie
gdybys byl tak uprzejmy i napisal cos wiecej nt tego osrodka bo wlasnie wybieram sie tam niedlugo (prywatnie na 2 tygodniowy turnus)
a na wskazanej przez ciebie stronie 8 niestety zadnej opini nt tego sanatorium nie znalazlem
Napisz kiedy tam byles i jak tam bylo (zabiegi, kwatera, wycieczki czy inne atrakcje).
Pozdrawiam
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Sanatorium w samym centrum uzdrowiska, obiekt odnowiony,pokoje ładne,milutkie,z nowymi meblami. Jedzonko jak na sanatorium ok, mamy- będącej prywatnie bardzo dobre. Miejsc do tańców sporo, im najbardziej podobał się Kujawiak.Sporo wycieczek.Chętnie by tam wrócili.Pozdrowionka.
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Małgosia69
- Super Kuracjusz

Otoz ja sie wybieram do tych Starych Lazienek na 2-tygodniowy turnus rehabilitacyjny ale prywatnie i ma to mnie kosztowac 2030 zł.
( poniewaz pracuje to potem w zakladzie pracy czesc mi dofinansuja). Do tego mam 3 zabiegi - pokoj 1-osobowy.
Mialem szanse sam sobie ustalic termin tego turnusu i wybralem przelom Maja i Czerwca - szkoda ze Ty planujesz ten wyjazd w Lipcu bo juz mialbym jakas bratnia duszyczke. Mialem w planie wyjazd do Polanczyka ale dyrektor Sanatorium DEDEL do ktorego mialem ochote sie wybrac okazal sie gburem i niezbyt uprzejmym gosciem zrezygnowalem z Polanczyka na rzecz Iwonicza gdzie ludzie z ktorymi rozmawialem okazali sie bardzo mili i uprzejmi wiec tak na dobra sprawe nie mialem sie nad czym zastanawiac. Z tego co mi powiedziano w tym sanatorium wyzywienie jest juz w Starych Lazienkach - nie trzeba wiec chodzic gdzies tam ale na zabiegi to trzeba podejsc te 100 m. ale to nie tragedia. Jezeli mialabys ochote to moze napiszesz pod adres : [email].pl.
Pozdrawiam pieknie
- Małgosia69
- Super Kuracjusz