Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
manka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 gru 2011 17:01

Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki

Post autor: manka »

Witajcie. Prosimy (ja i moja bratowa) o opinie o tym obiekcie: czy pokoje są przyzwoite tj czyste i ciepłe?, jak często są sprzątane?, czy są pokoje "lepsze i gorsze"?, czy są "jedynki"? Jedna z nas ma skierowanie z NFZ w terminie od końca marca a druga ewentualnie prywatnie. Z góry dziękujemy
manka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki

Ponawiam prośbę: na pewno ktoś był lub jest w tym sanatorium. Bardzo proszę o informacje o wyposażeniu (czajnik, telewizor?), czy jest ciepło?, czy komputer z internetem?, jakie rozrywki (wycieczki, koncerty) oferuje sanatorium?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam opinie naten temat nasz na 8 stronie, ale moze lepiej zebys tam nie zagladala bo jest nieciekawa,grunt sie nie przejmowac i znalesc dobre towarzystwo a wszystko inne bedzie mniej wazne ,pozdrawiami mimo wszystko zycze milego pobytu :P
manka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No tak, przeglądając forum nie zauważyłam tego wpisu... Ja pewnie zrezygnuję ale bratowa nie ma wyjścia. Szukam dalej "pocieszycieli", czyli może jeszcze ktoś się wypowie, może coś się poprawiło, może tylko jedna osoba tak uważa... Na razie nic nie powiem bratowej...
Dziękuję za odzew, czekam na "lepsze" opinie
jarko49
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2009 23:49

Post autor: jarko49 »

do Andzreja 1955:
gdybys byl tak uprzejmy i napisal cos wiecej nt tego osrodka bo wlasnie wybieram sie tam niedlugo (prywatnie na 2 tygodniowy turnus)
a na wskazanej przez ciebie stronie 8 niestety zadnej opini nt tego sanatorium nie znalazlem
Napisz kiedy tam byles i jak tam bylo (zabiegi, kwatera, wycieczki czy inne atrakcje).
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49

Post autor: Małgosia69 »

Witaj Jarko49.! W ubiegłym roku byli w tym sanatorium moi rodzice,tata z NFZ, mama prywatnie,mimo że byli juz wielokrotnie w sanatoriach,byli bardzo zadowoleni. :)
Sanatorium w samym centrum uzdrowiska, obiekt odnowiony,pokoje ładne,milutkie,z nowymi meblami. Jedzonko jak na sanatorium ok, mamy- będącej prywatnie bardzo dobre. Miejsc do tańców sporo, im najbardziej podobał się Kujawiak.Sporo wycieczek.Chętnie by tam wrócili.Pozdrowionka. :) ;) Jeśli byś jeszcze chciał o coś zapytać pytaj. Rodzice byli w maju 2011r.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jarko49,kiedy sie wybierasz do Iwonicza do Starych Łazienek? Teraz pewnie też jest pięknie. Ja też wybieram sie na taki turnus ,myślałam o Iwoniczu, tylko o Górniku. ;) :) Ja jednak wybieram sie w lipcu. :oops: A jeśli mogę wiedzieć jaka jest cena takiego turnusu w Łazienkach, ile jest zabiegów w cenie? :?: :oops:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jarko 49,aha , jedzonko niestety nie w starych łazienkach,a w Białym Orle,ale bliziutko,a zabiegi w zakładzie przyrodoleczniczym- też blisko. :) A sanatorium wybrane przez Ciebie malutkie,więc większa możliwość spotkania kogoś miłego na obiadku lub na zabiegach. ;) :) :o
jarko49
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2009 23:49

Post autor: jarko49 »

Malgosiu69 - pieknie ci dziekuje .
Otoz ja sie wybieram do tych Starych Lazienek na 2-tygodniowy turnus rehabilitacyjny ale prywatnie i ma to mnie kosztowac 2030 zł.
( poniewaz pracuje to potem w zakladzie pracy czesc mi dofinansuja). Do tego mam 3 zabiegi - pokoj 1-osobowy.
Mialem szanse sam sobie ustalic termin tego turnusu i wybralem przelom Maja i Czerwca - szkoda ze Ty planujesz ten wyjazd w Lipcu bo juz mialbym jakas bratnia duszyczke. Mialem w planie wyjazd do Polanczyka ale dyrektor Sanatorium DEDEL do ktorego mialem ochote sie wybrac okazal sie gburem i niezbyt uprzejmym gosciem zrezygnowalem z Polanczyka na rzecz Iwonicza gdzie ludzie z ktorymi rozmawialem okazali sie bardzo mili i uprzejmi wiec tak na dobra sprawe nie mialem sie nad czym zastanawiac. Z tego co mi powiedziano w tym sanatorium wyzywienie jest juz w Starych Lazienkach - nie trzeba wiec chodzic gdzies tam ale na zabiegi to trzeba podejsc te 100 m. ale to nie tragedia. Jezeli mialabys ochote to moze napiszesz pod adres : [email].pl.
Pozdrawiam pieknie
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jarko49- napisałam do Ciebie na prw. Do napisania.Pozdrowionka. ;) :)
ODPOWIEDZ