Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Otrzymałem wraz z żoną skierowanie do Arki Kołobrzeg ul. Sułkowskiego.
Czy ktoś orientuje się, jak wygląda przydział pokoi? w których skrzydłach obiektu (są 3 skrzydła)?
Czy warto przyjechać 1 dzień wcześniej?, czy w przypadku wcześniejszego przyjazdu o 1 dzień od dnia określonego w skierowaniu i wykupieniu standardowego noclegu otrzymuje się pokój jakiś tymczasowy, czy już turnusowy?
Jakie są zabiegi?, jakie można dokupić?, jaki jest cennik na basen?
Witam. Czyli turnus przed naszym przyjazdem . Jestem ciekawy, jak wyglądają sprawy aktualnie. Informacje przekazywane przez kuracjuszy są już przeterminowane. Są z poprzednich lat. Tak mi się wydaje
Pozdrawiam.
We wszystkich sprawach o których piszesz najlepiej zorientujesz się dzwoniąc do nich. Niektóre rzeczy jak cennik i zabiegi znajdziesz na ich stronie. Na pewno to bardzo fajny ośrodek tylko daleko od miasta, jakieś 3-4 km. do portu ale zawsze można podjechać własnym lub taxi w razie potrzeby.
Ośrodek przeuroczy, wprawdzie nie byłem tam kuracjuszem, tylko zwiedzałem bo znajomi byli. Na ostatnim piętrze obrotowa kawiarnia. Nieziemskie widoki.
Tylko pozazdrościć przydziału
Do Jan19557. Pozwoliłem sobie zadzwonić do recepcji. Dowiedziałem się, że można wynająć pokój z jednodniowym wyprzedzeniem oczywiście odpłatnie, jak również wynająć prywatnie. Ale to tylko na tą noc. Potem przeprowadzka do przydzielonego pokoju przynależnemu dla kuracjuszy NFZ. Nie ma możliwości, aby pozostać w tym samym pokoju. Chyba, że akurat trafi się szczęście.
Cennik zabiegów znalazłem, ale tylko dla klientów SPA. Są to zabiegi w większości pielęgnacyjne i relaksacyjne. Chodzi mi raczej o zabiegi lecznicze. Znalazłem wykaz, ale bez cennika.
Basen, kort, jacuzzi dla klientów jest w cenie. Natomiast nie znalazłem, jaki jest cennik dla kuracjuszy NFZ.
Co do parkingu, to znalazłem różne dane. Począwszy od 25 zł na dobę do 15 zł na dobę w zależności od okresu sezonowego. Ale to wszystko informacje z komentarzy internautów z poprzednich pobytów.
Napisałem do Arka Kołobrzeg. Zobaczymy co odpiszą.
Witam..mieszkam w Kgu...dopytam gdy na wszystkie zapytania nie dostaniesz odpowiedzi z recepcji. Do Arki można dojechać MKS..ale super się idzie brzegiem morza lub promenadą/ oczywiście bez bagażu i nie póżno póżnym wieczorem/. Właściwie to wszystko na miejscu.....a resztę ogarniesz.Miłego pobytu.
Nie prościej zadzwonić i dopytać o ceny parkingu? Jak klikniesz na OFRTA, ODNOWA BIOLOGICZNA I REHABILITACJA i na dole masz cennik . po otwarciu i przewinięciu na dole masz wszystkie zabiegi z cenami dla ludzi z zewnątrz i druga niższa dla gości Arki ale i tak można dokupić zabiegi po konsultacji z lekarzem.