Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry
Wyjeżdżam do sanatorium w wyżej wymienionym terminie.
Może ktoś z forumowiczów także wybiera się do Świnoujścia w podobnym terminie.
Bałtyk nie jest sanatorium najwyższych lotów,ale mam nadzieję,że również z niego powrócę zadowolona.
Bałtyk jako obiekt sanatoryjny może jest niskich lotów, ale będziesz w Świnoujściu i ręczę Ci, że wrócisz z pobytu bardzo zadowolona. Byłem w listopadzie i coś na ten temat mogę powiedzieć. Masz wszędzie blisko, a to jest najważniejsze. Fajna kawiarnia blisko Bałtyku, naprzeciwko kościoła wojskowego Zefirek-polecam.
Dziękuję panom za komentarze.Nastawiam się,że będzie dobrze.Miłe i sympatyczne towarzystwo jak najbardziej będzie wskazane.
Bilet na podróż już dzisiaj zakupiłam,więc pozostało odliczać dni
Droga Aniu! Też będę w Świnoujściu, ale tydzień później w Złotym Klosie. A to po sasiedzku. Zamieściłam post wczesniej, ale nikt się nie odezwał. Byłam w Trzyglowie w lipcu 2016. Byłam bardzo zadowolona. Jeśli jesteś zainteresowana możemy wymienić uwagi. Pozdrawiam
Bogna opinią o Trzygłowie nie jestem zainteresowana bo ja będę w Bałtyku.
Z mojej strony nie ma przeszkód abyśmy spotkały się w Świnoujściu,jeżeli tylko będziesz miała takie życzenie
Bogna 3691 ja byłem w Trzygłowie w listopadzie 2018 r. Na jakie schorzenie byłaś w Trzygłowie i na jakie jedziesz do Złotego Kłosa jeżeli to nie tajemnica. Ja byłem na astmę oskrzelową i już złożyłem następny wniosek do NFZ. Z opinii, które słyszałem o Złotym łosie będąc w Świnoujściu, to nie ma szału. Gdy będę miał opcję wyboru obiektu, to wybiorę ponownie Trzygłów, a będę chciał jechać ze zwrotów, to mogę wybierać.