Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jest tam naprawdę przyjemna atmosfera. Na miejscu są zajęcia w basenie, mnogość zabiegów rehabilitacyjnych.
Do godziny 16 zajęcia. Posiłki są bardzo smaczne, a okolica bajecznie piękna. Morze i jezioro Resko.
Pan będzie na tutnusie od 8. 04 czyli w tym drugim budynku. Ci co mają skierowanie od 9.04 będą w pierwszym budynki.
Jęsli Pan chce się dowiedzieć czegoś więcej proszę pytać. Majlepiej odwiedzić stronę internetową Bryzy.
witam dzieki za odpowiedz . byłem na ich stronie osrodek całkiem całkiem. czy ma znaczenie 1 czy 2 budynek jesli tak to jakie . co mam zabrac ze sobą, czy jest tam internet.na basen mozna chodzic tylko na zabiegi czy poza tez Na co zwrocic uwage i o ktorej najlepiej przyjechac Da sie wytrzymac 24 dni
BUDYNEK 1 JEST TROSZKĘ BARDZIEJ KOMFORTOWY POKOJE SĄ 2 OSOBOWE, NATOMIAST W 2 SĄ POKOJE 3 OSOBOWE.
ZE SOBĄ TRZEBA WZIĄĆ KONIECZNIE RĘCZNIKI, PRZYBORY TOALETOWE, STRÓJ KĄPIELOWY. CZY JEST INTERNET NIE WIEM, JA LAPTOPA ZOSTAWIAM W DOMU, TAM JADĘ WYPOCZĄĆ INACZEJ. MOŻNA ODPŁATNIE KORZYSTAĆ Z BASENU, SOLARIUM I DODATKOWYCH ZABIEGÓW. W PAKIECIE DARMOWYM MAMY BASEN 1 GODZ. DZIENNIE, I RÓŻNE ZABIEGI W ZALEŻNOŚCI OD SCHORZENIA. 24 DNI PRZELECĄ MOMENT. JEST TAM NAPRAWDĘ BARDZO PRZYJEMNIE. JEDZENIE JEST BARDZO SMACZNE I SERWUJĄ DUŻE POSIŁKI. JA BARDZO SYMPATYCZNIE WSPOMINAM POBYT W 2009. PRZYJECHAĆ MOŻNA O DOWOLNEJ GODZINIE NAJLEPIEJ GDY SIĘ JEDZIE TAK JA JA POCIĄGIEM WYBRACAĆ POŁĄCZENIE BEZ PRZESIADEK DO KOŁOBRZEGU A POTEM BUSEM POD PRAWIE SAM OŚRODEK.
JA NP JADĘ 9 KWIETNIA 0 8 RANO Z WEJHEROWA I BĘDĘ TAM 12/13 W OŚRODKU.
JEŚLI MASZ JESZCZE JAKIEŚ ZAPYTANIA TO PISZ.
wlasnie jestem na turnusie od 08.04-01.05 .2011 jest fajnie jest bezprzewodowy internet. ogolnie dobrze trafilas ze jedziesz do tego osrodka. nie ma na co narzekac
masz dodatkowe pytania pisz odpowiem lepszej informacji nie bedziesz miala
Dzieki za odpowiedź. Mam sto tysiecy pytań.Np. jakie sa pokoiki?Czy sa łazienki we wszystkich pokojach.Tv i jakie imprezy towarzyszące?Jaki jest basen?
telewizja jest w pokojach, basen i jacuzzi ,sauna pokoje 2 i 3 osobowe przyjedz wczesniej ok 11 rano i popros w recepcji o pokoj 2 osobowy, na 1 wizycie lekarskiej popros lekarza prowadzacego o dodatkowev zajecia indywidualne w basenie , dodatkowa odpłatnosc za 1 godz basenu 7 zł
z kad jestes
Witam! Byłam w Bryzie na przełomie września października tego roku, pokoje są 2,3, 4 osobowe wyposażone w lodówkę, tv , ciąg sanitarny (wc i prysznic ) jedzenie bardzo dobre. Ośrodek usytuowany jest ok.300m. od morza, w ośrodku jest basen, sauna, jakuzi. Z dobrodziejstwa sauny i jakuzi korzysta się tylko 1 raz w tyg. w ramach wolnych zajęć. Dodatkowo można korzystać z basenu za kwotę 7 zł. na godz. Jeżeli chodzi o stronę rozrywkową to bardzo kiepska, w samym ośrodku jest kawiarenka w której prawie nic się nie odbywa, jedyna rozrywka to poza Bryzą . Pozdrawiam.