Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Tomekb
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2011 13:14

Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: Tomekb »

część Beatka
ja jade do tego osrodka 08.04.2011 na 24 dni jak byłas tam to powiedz jak tam jest co zabrac i tak wogóle
beatka1160
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2011 12:21

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: beatka1160 »

Jest tam naprawdę przyjemna atmosfera. Na miejscu są zajęcia w basenie, mnogość zabiegów rehabilitacyjnych.
Do godziny 16 zajęcia. Posiłki są bardzo smaczne, a okolica bajecznie piękna. Morze i jezioro Resko.
Pan będzie na tutnusie od 8. 04 czyli w tym drugim budynku. Ci co mają skierowanie od 9.04 będą w pierwszym budynki.
Jęsli Pan chce się dowiedzieć czegoś więcej proszę pytać. Majlepiej odwiedzić stronę internetową Bryzy.
Tomekb
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

witam dzieki za odpowiedz . byłem na ich stronie osrodek całkiem całkiem. czy ma znaczenie 1 czy 2 budynek jesli tak to jakie . co mam zabrac ze sobą, czy jest tam internet.na basen mozna chodzic tylko na zabiegi czy poza tez Na co zwrocic uwage i o ktorej najlepiej przyjechac Da sie wytrzymac 24 dni
beatka1160
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2011 12:21

Post autor: beatka1160 »

BUDYNEK 1 JEST TROSZKĘ BARDZIEJ KOMFORTOWY POKOJE SĄ 2 OSOBOWE, NATOMIAST W 2 SĄ POKOJE 3 OSOBOWE.
ZE SOBĄ TRZEBA WZIĄĆ KONIECZNIE RĘCZNIKI, PRZYBORY TOALETOWE, STRÓJ KĄPIELOWY. CZY JEST INTERNET NIE WIEM, JA LAPTOPA ZOSTAWIAM W DOMU, TAM JADĘ WYPOCZĄĆ INACZEJ. MOŻNA ODPŁATNIE KORZYSTAĆ Z BASENU, SOLARIUM I DODATKOWYCH ZABIEGÓW. W PAKIECIE DARMOWYM MAMY BASEN 1 GODZ. DZIENNIE, I RÓŻNE ZABIEGI W ZALEŻNOŚCI OD SCHORZENIA. 24 DNI PRZELECĄ MOMENT. JEST TAM NAPRAWDĘ BARDZO PRZYJEMNIE. JEDZENIE JEST BARDZO SMACZNE I SERWUJĄ DUŻE POSIŁKI. JA BARDZO SYMPATYCZNIE WSPOMINAM POBYT W 2009. PRZYJECHAĆ MOŻNA O DOWOLNEJ GODZINIE NAJLEPIEJ GDY SIĘ JEDZIE TAK JA JA POCIĄGIEM WYBRACAĆ POŁĄCZENIE BEZ PRZESIADEK DO KOŁOBRZEGU A POTEM BUSEM POD PRAWIE SAM OŚRODEK.
JA NP JADĘ 9 KWIETNIA 0 8 RANO Z WEJHEROWA I BĘDĘ TAM 12/13 W OŚRODKU.
JEŚLI MASZ JESZCZE JAKIEŚ ZAPYTANIA TO PISZ.
Tess
Na forum od: 14 kwie 2011 13:14

Post autor: Tess »

Witam.Jade do Bryzy 2 maja br. Mam skierowanie z ZUS-u. Proszę o informacje czy jest tam dostęp do internetu.Pozdrawiam :)
Tomekb
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

wlasnie jestem na turnusie od 08.04-01.05 .2011 jest fajnie jest bezprzewodowy internet. ogolnie dobrze trafilas ze jedziesz do tego osrodka. nie ma na co narzekac :D
masz dodatkowe pytania pisz odpowiem lepszej informacji nie bedziesz miala
Tess

Dzieki za odpowiedź. Mam sto tysiecy pytań.Np. jakie sa pokoiki?Czy sa łazienki we wszystkich pokojach.Tv i jakie imprezy towarzyszące?Jaki jest basen?
:lol:
Tess

Gdyby mnie tu nie było za długo ślij odpowiedź na meila [email].pl
Tomekb
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

telewizja jest w pokojach, basen i jacuzzi ,sauna pokoje 2 i 3 osobowe przyjedz wczesniej ok 11 rano i popros w recepcji o pokoj 2 osobowy, na 1 wizycie lekarskiej popros lekarza prowadzacego o dodatkowev zajecia indywidualne w basenie , dodatkowa odpłatnosc za 1 godz basenu 7 zł
z kad jestes
Awatar użytkownika
danny
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2011 20:20
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: danny »

Witam! Byłam w Bryzie na przełomie września października tego roku, pokoje są 2,3, 4 osobowe wyposażone w lodówkę, tv , ciąg sanitarny (wc i prysznic ) jedzenie bardzo dobre. Ośrodek usytuowany jest ok.300m. od morza, w ośrodku jest basen, sauna, jakuzi. Z dobrodziejstwa sauny i jakuzi korzysta się tylko 1 raz w tyg. w ramach wolnych zajęć. Dodatkowo można korzystać z basenu za kwotę 7 zł. na godz. Jeżeli chodzi o stronę rozrywkową to bardzo kiepska, w samym ośrodku jest kawiarenka w której prawie nic się nie odbywa, jedyna rozrywka to poza Bryzą . Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ