Podjazdówki i kłótnie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Podjazdówki i kłótnie

Post autor: forumowicz »

Na wszystkich prawie tematach :shock:
Nawet na Singach i nie singlach.
I pomyśleć że ktoś kiedyś zaczął :roll: od wyciągania brudów (uprzejmie informuję że to wyczytałem tutaj ) :ugeek: z przyjaznych wojaży miasto A do miasta B ze spotkań Ciechocinek , KZ i inne .
Coś ciekawego też wyczytałem a zarazem smutnego nowi forumowicze (też nim jestem :) ) :mrgreen: czynnie w tych kłótniach uczestniczą ciekawe zjawisko nieprawdaż? :o
Może wreszcie byście przestali ?????psujecie założenie forum co ma być przyjazne . :) wszystkim bez prania brudów i osobistych wycieczek :shock:
Kuracjusz54
forumowicz

Re: Podjazdówki i kłótnie

Kolejny temat jakże podobny do innych ,czemu ma służyć ? podsycaniu tego co wszystkie normalne tutaj osoby próbują wyeliminować .
Ma być wesoło i przyjemnie a wymiana zdań nawet ta bardziej nerwowa z zachowaniem chociażby minimalnej przyzwoitości .
Prościej się nie da .
forumowicz

Tak bywa Kuracjuszu. Kolejny temat nie jest potrzebny. Odnośnie tematu wrocławskiego spotkania do którego nawiązałeś nie mogłam zareagować inaczej . Temat mam nadzieję będzie ponownie zamknięty a miłe wspomnienia zachowane. Przestańmy uzależniać to co reprezentuje sobą dany Forumowicz do jego stażu i umiejętności lub " prawa" do oceny. . Dla mnie nie jest gwarantem niczego. Może faktycznie czasami ocena człowieka nie jest do końca zgodna z rzeczywistością ale jeżeli za inną nie przemawiają słowa używane tutaj, a tylko to bez braku możliwości spotkania posiadamy, oceniamy kogoś intuicyjnie właśnie po słowach. Być może też takie bezpośrednie wypowiedzenie tego co czujesz jest lepsze od wojny podjazdowej uprawianej na priv. Bo czasami zdarzy się jak i w życiu, że niechciane wiadomości dotrą " niechcący" do adresata. Tak bywa. I to boli najbardziej. Forum to żywi ludzie o różnych poglądach, temperamentu, sympatiach i antypatiach. Jak w realnym życiu. Może pora się mniej przejmować, nie reagować na próby rozwinięcia tematu w sposób destrukcyjny i na pewno pora omijać łukiem osoby z którymi nam ewidentnie nie po drodze i rozmawiając z tymi, którzy nadają na tych samych falach. Ja się tego powoli uczę. Powoli niestety... I kończąc życzę wszystkim udanej niedzieli. Może dla zmęczonych dnia bez Forum dla nabrania dystansu. Ja to zmęczenie czuję...
forumowicz

Florko masz absolutną rację :)
Janusz 63 zaproponuj takie zachowania :roll: i wtedy się z Tabą zgodzę tak po męsku.Póki co to taki nic nie wnoszący post .

PS w takim temacie też moźna konstruktywnie i spokojnie rozmawiac wiec proszę nie podsycać i nie prowokować konfliktu po to by admin miał go wyczyścić 8-)
:)
Kuracjusz54
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

kuracjusz54 pisze: 03 mar 2019 09:36 Na wszystkich prawie tematach :shock:
Nawet na Singach i nie singlach.
I pomyśleć że ktoś kiedyś zaczął :roll: od wyciągania brudów (uprzejmie informuję że to wyczytałem tutaj ) :ugeek: z przyjaznych wojaży miasto A do miasta B ze spotkań Ciechocinek , KZ i inne .
Coś ciekawego też wyczytałem a zarazem smutnego nowi forumowicze (też nim jestem :) ) :mrgreen: czynnie w tych kłótniach uczestniczą ciekawe zjawisko nieprawdaż? :o
Może wreszcie byście przestali ?????psujecie założenie forum co ma być przyjazne . :) wszystkim bez prania brudów i osobistych wycieczek :shock:
Kuracjusz54

Świetnie zapodany TEMAT

Pytanie

Czy po Twoim wpisie zakończy się KOLEJNA WOJNA POLSKO-POLSKA ?

NIE

Bo każdorazowo Ktoś wyciągnie Coś co było ale nie miało WPŁYWU na dalsze Życie Społeczności Forumowej.

Ludzie w 2019 roku komunikują się rozmawiają .snują INTRYGI aby podpuścić jeden Drugiego.

My jeszcze przez lata będziemy wyciągać wątki aby NIESTETY w Tym Narodzie tak Jest .

Rozumiem oburzenie Florki dotyczące Tematu wrocławskiego .

Byłem po żartowałem poznałem kolejne Osoby Podczas Mej obecności Była Miła Sympatyczna Atmosfera.

Zastanawiam się Dlaczego po CZASIE Ktoś wyciąga na Forum informacje ,Których nie był Uczestnikiem ?

Tak Waldemarze czy Byłeś w Owym Ciechocinku ?
czy Byłeś na Spotkaniu we Wrocławiu ?

Szanuję Twoje wpisy na Forum ,ale na Miłość Boską za KLASYKIEM
< Nie byłeś ,nie widziałeś MILCZ >
Gwarantuję Ci w Tym Kraju nie ma Klienta na ,którego nie można Mieć Papierów -Kwitów.

Broń Boże nie straszę ,ale zastanawiam się PO CO nam kolejna wojenka.
Niech Ci w Studiach TV się napierniczają czy w Sejmie choć po wszystkim w pokojach Sejmowych razem piją wódę ;)

Ludzie -Ludziska -Życie jest tak krótkie ile jeszcze pojątrzycie ? Jaką Uzyskacie satysfakcję że jedno drugiemu dokopie

W niedzielne przedpołudnie Pozdrawiam Wszystkich.
Wiosna idzie ..Dziewczyny zakładają ..Pończochy ,krótsze kiecki Chłopaki odkrywają swe Kaloryfery , Słoneczko wyżej na Niebie dni dłuższe etc
forumowicz

Do tego zachęcam przecież by zakończyć te kłótnie prawda ?Darku czytasz ze zrozumieniem .
Kuracjusz54
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

Tak
Skonczyłem 8 klas podstawówki ;)

i podobnie Jak Ty Uważam że powinno zakonczyc wojenki
forumowicz

No cóż jestem prostym człowiekiem ,więc dla mnie proste jest ,jeśli się z kimś nie zgadzam to mówię przepraszam .
A że nie potrafię się z Tobą zgodzić i ze swoją prostotą nie dorównuję do dalszej dyskusji to właśnie używam tego magicznego słowa -przepraszam 8-)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Ludzie wyluzujcie, co z Wami się dzieje 🤔
Chyba niektóre osoby bardzo się nudzą i zamiast zająć się czymś pożytecznym to rozkładają innych na czynniki pierwsze.
Znajdźcie sobie jakieś hobby nieszkodliwe.
Niektórym przydałoby się szkolenie z bon tonu (jeśli wiecie co to jest 🙄 można wygooglać 🙃)
🤐🤐🤐
forumowicz

darek pisze: 03 mar 2019 11:30 Tak
Skonczyłem 8 klas podstawówki ;)

i podobnie Jak Ty Uważam że powinno zakonczyc wojenki
Darek miało być jako komplement :?
Mężczyzna to zrozumie przepraszam jeśli wyszło inaczej :roll:
Janusz 63 o jesteś tak samo nowy jak ja to pozdrawiam nie miałem zamiaru urazić :?
Ewasz a kto zaczął kiedyś kłótnie ? :roll:
No. Hyba nie ci których wtedy w tym czasie nie było tu
Dla Ciebie :kwiat:
No i proszę jak miło tylko niech tak zostanie :mrgreen:
Kuracjusz54
Zablokowany