Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hejka... Orlik turnus od 21.06.2019 z ZUS - z Radomia. Czy ktoś się wybiera ? Może ktoś był niedawno i napisze jak tam jest. Świeżych opinii mało te stare mocno nie pochlebne. Byłam w Ustroniu w zeszłym roku w Równicy. Sama miejscowość urokliwa. Położenie Orlika znam chciała bym się więcej dowiedzieć o obyczajach w tym sanatorium. czy faktycznie taki rygor? Jak zabiegi ? Jakie warunki mieszkalne ? Czy jest problem booking pokoju jednoosobowego ? Ktoś próbował przed przyjazdem zarezerwować pokój ? No i czy internet działa bo w Równicy to średnio było w pokojach ? Jakieś potańcówki wieczorem? Za wszystkie opinie z gór dziękuje !
Wlasnie dostalam sie na kuracje z NFZtu do Orlika w Ustroniu.
Termin 22.06 do 13.07.2019
Jestem mieszkanka Zawiercia.
Czy jedzie moze jakas kolezanka z okolic w tym terminie?
Byłam 4 lat temu i fajnie było ale bierzcie pokoje z dużym.balkonem to te jak kawiarnia ! Ja od 21 będę w Danielu to obok i też chce pokoj nad wejściem .