Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ! Na turnusie tam nie byłam ale będąc w Szklarskiej pojechałam tam specjalnie aby obejrzeć to sanatorium. Budynek okazały w lesie. Wszystko na miejscu: zabiegi , kawiarnia , balety . Jeśli będziesz miała autko będzie super bo do miasta daleko. Pozdrawiam
Witam.jestem z kujawsko-pomorskiego a ściślej okolice Bydgoszczy.Dostałam skierowanie do Szklarskiej Poręby od5-25 sierpnia 2011.może jest ktoś z mojej okolicy kto ma ten sam termin i miejsce do wspólnej podróży?Pozdrawiam.
Witam! Czy jedzie ktoś jutro 04.01.2012r do Szklarskiej Poręby na turnus rehabilitacyjny? Jestem z Wielunia, woj. Łódzkie i chętnie zabrałbym się z kimś.
Jadę jutro do Szklarskiej Poręby 04.01.2012r. na turnus rehabilitacyjny. Zabiorę kogoś kto też się tam wybiera z Wielunia (łodzkie) lub okolic. Telefon: 533955966
KRUS Szklarska Poręba pięknie położony, 8pięter na skale, warto być dzień wcześniej i mieć pokój z widokiem na Szrenicę . Wszystkie pokoje z łazienkami. Zabiegi na miejscu. Ładna jadalnia wieczorki taneczne na miejscu, kawiarnia, basen ,ognisko opiekun p.Bogdan wycieczki polecam wszystkie do Pragi i Skalnego Miasta, Drezna. Piesze po Szklarskiej za darmo.Do miasteczka spacerkiem 30min, jest kilka dróg warto kupić mapę najtaniej w Biurze Turystycznym . Najtańsze pocztówki na poczcie. Najważniejsze są wygodne buty bo to GÓRY szpilki tylko na tańce. Przyjęcia na recepcji bardzo sprawnie, szybko Życzę udanego pobytu,
BUNIA