zus wielkopolska
-
leszek1958
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
zus wielkopolska
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
Re: zus wielkopolska
ZUS często nie tylko raz ale nawet dwa razy w roku potrafi podpisywać umowę z różnymi ośrodkami, i to się też zmienia, czasami....
To jest mapka sanatoriów, nie wiem, czy aktualna...
http://wyborcza.pl/51,97654,11056334.html?i=0
Może też wysyłają do Wieńca,czy do Uniejowa... Poprzednie ośrodki co wymieniałam, tak jak i te, podkreślam - nie jestem ich pewna...
Była kiedyś też Polanica, ale słyszałam że już tam nie ma więc to różnie bywa zależy jaki rok kiedy na jaki rok podpisana jest umowa z zus-em...
Serdecznie pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2017 16:54
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 6 razy
Świerardów, Jelenia Góra- Cieplice, Kowary.......leszek1958 pisze: 20 cze 2019 09:46 Witam forumowiczów,mam pytanko gdzie wysyła ZUS wielkopolski do sanatorium o profilu psychosomatyka.
- Gabriela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2013 15:00
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 7 razy
Muzyczka pisze: 20 cze 2019 10:49 Witam,![]()
ZUS często nie tylko raz ale nawet dwa razy w roku potrafi podpisywać umowę z różnymi ośrodkami, i to się też zmienia, czasami....
Muzyczka,właśnie ja na coś takiego czekam. Dostałam przydział do miejsca w którym już byłam i to jeszcze na 24 listopada
Bardzo miła pani z pokoju zakwaterowań powiedziała żeby dzwonić już 2 września bo ZUS będzie mieć nowe przetargi czy tez nowe umowy z innymi miejscami.
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
Bardzo dziękuję Ci za napisanie.... Proszę dzwonić tak jak pani pokierowała stamtąd.... Czasami też panie z recepcji potrafią zakwaterować i wpisać do pokoju to znaczy wyznaczyć pokój to zależy jakie sanatorium i jak to jest tam ustalone..
Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego życzę