Swiadczenia rechabilitacyjne
Swiadczenia rechabilitacyjne
Mam swiadczenia rechabilitacyjne na 5 miesiecy,mam wyjazd do sanatorium biore leki ogolnie wszystko ok..do wczorajszego dnia wlasciwie Bylo wszystko w poradku w miare mnie kregoslub nie bolal chodzenie mi nie sprawialo wiekszego problemu do popołudnia i postanowilm nie brac w tym dniu lekow i pojsc na spacer sobie i wpadlem na pomysl zeby wypic pare piw (smakowe) chodzilem okolo 2 h ale cos sie zaczelo dziac bardzo nie dobrego zaczelo mnie bardzo bolec w pewnym momencie polozylem sie na chodniku ktos wezwal pogotowie.Oczywiscie odrazu poinformowalem ze spozywalem alkohol 2% ale jednak alkohol zeby ne bylo pozniej jakis problemow..przyjechalo pogotowie chyba po 10 minutach udalo im sie mnie postawic na nogi by w miare wejsc do karetki tam mnie zbadano opowiedzialem im cała historie leczenia itd.Powiedzieli mi ze musze jechac do szpitala na badania oczywiscie lekow nie moga mi zadnych podac (wiadomo dlaczego) i odmowilem przewiezienia do szpitala..
I teraz zachodze w glowe czy nie moge miec problemow z zusem czy moga mi cos zrobic np cofnac swiadczenia lub cos innego
-
forumowicz
Re: Swiadczenia rechabilitacyjne
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Zamiana leków na kilka piw smakowych i już masz problemy z organizmem a nawet dużo więcejDevoxxx pisze: 24 sie 2019 03:32 (...) postanowilm nie brac w tym dniu lekow i pojsc na spacer sobie i wpadlem na pomysl zeby wypic pare piw (smakowe) (...)
Leków nie wolno odstawiać a jedno piwko wypite nie zaszkodzi
Narazie czekam jestem w domu w wtorek mam wizyte u neurologa wiec wszystko powiem a ja szpitala nie cierpiebibi pisze: 24 sie 2019 09:23 To , że wypiłeś piwo to nie przestępstwo , widocznie jest powód , że tak źle się poczułeś ale do szpitala to trzeba iść
nie czuje tak mocnego bolu ale czuje ,wczoraj caly dzien stękalem z bólu ..nie dawno sie obudziłem wiec nie ma sie co za bardzo cieszyc
co do łaczenia lekow z alkoholem dobrze wiem jakie mogą byc konsekwencje dlatego wogole jak biore leki to nawet nie pije smakowych piwek..
ale tego dnia bylo inaczej..
Ogolnie mi chodzi o to czy zus moze mnie jakos ukarac??
-
forumowicz
ogolnie dobrze było pare dni temu a że nie mam zadnych rechabilitacji to lubie tak czaami po spacerowac
tylko wątpie aby to piwko mi zaszkodziło bardziej ten spacer po prostu...
jak troche mi sie polepszy zaczne chodzic na basen
-
forumowicz
Dobranoc
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Odnośnie Twojego przypadku Devoxxx nic nie powiem bo nie mam o tym zielonego pojęcia . Ale nie martw się , będzie dobrze . I odezwij się jeśli możesz . Pozdrawiam