Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Chcę podpowiedzieć ze super połączenie jest z Warszawy do Horynca (prywatny przewoźnik)z dworca głównego bilet ok 60 zł .Pan kierowca podwozi pod sam ośrodek więc nie ma problemu .pozdrawiam
Ika w Warszawie nie ma dworca głównego.
Wszystkie autobusy do Horyńca jeżdżą z Dworca Zachodniego przez Dworzec Wschodni ten o 7.00,a ten 7.50 nie zajeżdża na wschodni,zatrzymuje się na Rondzie Wiatraczna.
Ika44 pisze: 02 wrz 2019 13:40
Chcę podpowiedzieć ze super połączenie jest z Warszawy do Horynca (prywatny przewoźnik)z dworca głównego bilet ok 60 zł .Pan kierowca podwozi pod sam ośrodek więc nie ma problemu .pozdrawiam
Felicedzięki że mnie poprawilaś ,chodziło mi właśnie o Dworzec Zachodni zwykłe przejęzyczenie,ale faktycznie mogłoby wprowadzić w błąd.Pozdrawiam serdecznie