Wyjeżdżam pierwszy raz, pomocy ;)

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Amator_domator
Na forum od: 20 paź 2019 12:14
Oddział NFZ: Podlaski

Wyjeżdżam pierwszy raz, pomocy ;)

Post autor: Amator_domator »

Mam 34 lata, jestem z Białegostoku. Planuję prywatny wyjazd do sanatorium w celu wypoczynku. Chciałbym Was prosić o pomoc, poradę. Otóż jadę w celu wypoczynkowym i chciałbym abyście polecili jakieś ciekawe miejsca gdzie odpocznę ale też i poznam ciekawe starsze osoby ;)
forumowicz

Re: Wyjeżdżam pierwszy raz, pomocy ;)

Post autor: forumowicz »

Amatorze_domatorze skąd ten krzyk rozpaczy? Standardowo...co lubisz duże, tętniące życiem uzdrowiska, czy miejsca zaciszne? Góry, morze, Las? Starsi ludzie patrząc na Twój wiek to jacy? 45, 55 wyżej? Jeżeli zależy Ci na wypoczynku a nie na zabiegach to po co Ci sanatorium???
Jest tutaj wielu ludzi i związanych z wyjazdami opinii ale na początek skonkretyzuj oczekiwania.
Amator_domator

Dziękuję za odpowiedź. A więc bardziej wolę zaciszne miejsca jak las, jeziora, może być i morze. Chciałbym nie być tam sam ani z małą garstką innych kuracjuszy, może być też jakieś oblegane czy też znane przez Was miejsce godne polecenia. Chcę jechać odpocząć, zależy mi też na zabiegach bardziej wypoczynkowych niż rehabilitacyjnych ;) co do wieku ludzi to nie ma znaczenia, lubię towarzystwo osób starszych ode mnie. Chciałbym poznać pogodnych ludzi, optymistycznie nastawionych, tworzących fajny klimat dla danego miejsca sanatorium, najlepiej kobiety hehe, w końcu jestem facetem :)
beatricze
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2018 23:35

Post autor: beatricze »

Amator- domator
Myślę,że robisz sobie żarty .Za dużo tu nieścisłości: starsze osoby tylko wieku już nie podajesz.Lubisz się bawić ale do sanatorium jedziesz mając 34 lata.Po co!? Kobiety już wiem chodzi o sponsoring tak tak starsze , zadbane to tylko do sanatorium.Chyba o to chodzi.Powodzenia może ktoś się odezwie.
Mogę Ci podpowiedzieć: Kołobrzeg, Ciechocinek, Krynica Zdrój i Iwonicz.Baw się dobrze.
Amator_domator

Starsze osoby powiedzmy w wieku 40-55 lat ;) jadę żeby odpocząć, nie w celach rehabilitacyjnych lecz wypoczynkowych, podreperować zdrowia i sił fizycznych. Nie szukam ani nie oferuję sponsoringu, w żadnym wypadku. Chyba nic w tym złego jeśli lubię towarzystwo starszych kobiet?
forumowicz

Wybierz jeden kierunek. Może na początek Wieniec Zdrój i słynna Jutrzenka. Masz zadupie a w nim sporej wielkości ośrodek. Towarzystwa do oporu tym bardziej, że dookoła lasy. Nie wiem co oznaczają zabiegi wypoczynkowe może masaż gorącymi kamieniami? Też jest jak zapłacisz.
Każdy szuka takiego towarzystwa jakie lubi. Wiek nie zawsze ma tak naprawdę znaczenie.
Siadam na Forum poczytaj , znajdziesz.
Życzę powodzenia.
forumowicz

Krajanie :) napiszę Ci parę słów prywatną pocztę :)
Awatar użytkownika
Stasiu1953
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2019 13:48
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: Stasiu1953 »

Ale Ty masz problem ogarnij się póki jest czas
goska1122
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 20:21
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: goska1122 »

Ciechocinek klinika pod tężniami polecam
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Jedź gdziekolwiek :D wszędzie znajdziesz to , czego szukasz , tzn. to , co wymieniłeś jako priorytet wyjazdu :D :lol: :lol:

;)
ODPOWIEDZ