Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Powiedzcie proszę jakie i gdzie znacie sanatoria, które dysponują pokojami studio 1+1 z balkonem . Balkon jest dla mnie koniecznością a 1+1 niby razem a jednak osobno pewnym zabezpieczeniem . Myślę o pobytach komercyjnych.
Zosiu w recepcji wisi wykaz pokoi przeznaczonych na komercję,są też studia 1+1.
Jest wykaz w zależności od długości pobytu. Inne są te na 7,14 i 21 dni. Jedynka w nowej części ma przeznaczenie na pobyty dwutygodniowe. Mogę dokładnie sprawdzić.
Jestem już po rozmowie . Na ten pokój jest już od dawna zrobiona rezerwacja męska "koleżanka widocznie nie sprawdziła " tak odpowiedziała mi Pani w recepcji ale dzięki Kochana za fatygę . Miłego dnia