Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W roku 2020 Dzień Pracownika Służby Zdrowia przypada na 7 kwietnia
"Dziś jest Dzień Pracownika Służby Zdrowia
7 kwietnia obchodzimy święto tych, którzy z ogromną cierpliwością dbają o nasze zdrowie i przynoszą ulgę w cierpieniu."
Osobiście podziwiam tych ludzi i moje wielkie uznanie dla ich pracy szczególnie teraz.
Jettp niewiem czy ktoś z pracowników służby zdrowia zagląda na to forum ale jeśli tak to ja podpisuję się pod Twoimi słowami i wielki dla Was za to co robicie
Również się przyłączam do życzeń
Szczególnie kibicuję naszemu kochanemu , maleńkiemu Lewkowi
Lewku mój malutki zyczę tobie i twojej rodzinie, twoim znajomym kolezankom i kolegom z pracy
dużo zdrowia i cierpliwości.
Wiem, ze po zakończeniu tej wstrętnej zarazy znów będę mogła ....... moje maleństwo uściskać
Wielki Szacun dla Całej Służby Zdrowia za to co dla Nas Robicie na Pierwszej Lini Frontu Szczególne Nieustające Pozdrowienia i Życzenia Zdrowia dla Lewka
Wszystkim Pracownikom Służby Zdrowia ,skladamy wyrazy uznania i wdzięczności .
Za pełną poświęcenia służbę ,na rzecz drugiego człowieka ,zwłaszcza w czasie trwania pandemi .
Dziękujemy za Wasze zangażowanie i podejście do chorych .
Życzymy Wam i bliskim ,przede wszystkim zdrowia ,tak bardzo dzisiaj potrzebnego ,a także wytwałości .
Wiary w przyszłości i drugiego człowieka .
Niech Ci ,których na codzień spotykacie ,na swojej drodze ,odwdzięczają się życzliwością i serdecznością .
Pracownikom Służby Zdrowia
dziękujemy za Ich trud i zawsze będziemy pamiętać
o Ich ofiarnej pracy, poświęceniu i zaangażowaniu
w niesieniu pomocy Chorym
DZIĘKUJEMY!!!
I ja się dołączę do życzeń.
Szczególne życzenia kieruję do stażystów, którzy bez przygotowania, bez przeszkolenia, zostają rzucani wszędzie tam, gdzie brakuje rąk do pracy
Uważajcie na siebie, dopiero raczkujecie w zawodzie lekarza.. będzie to dla Was nie lada wyzwanie, prawdziwa walka. Wygrajcie ją
A może Zorganizujemy się obecnie tworzony oddolny Ruch wspomożenia SŁUŻBY ZDROWIA
Zbierzemy ileś podpisów i zamiast Kupować jakiś Samoloty
Wpakujemy ta Kasę w Słuzbę Zdrowia
W Edukację - Wszak od 20 lat Nie ma Liceów Pielęgniarskich , w infrastrukturę w Zwiększenie Liczby Lekarzy czy pielęgniarego wg Standardów europejskich .
Doprowadzimy Aby Doktor , Pielęgniarka Ratownik nie musiał PRACOWAĆ NA KILKU Etatach aby zarobił Średnią Krajową
wszak Żyjemy w Kraju z Najwyższym PKB w Europie