Białoruś Walczy o Demokrację i Swoją Godność

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Białoruś Walczy o Demokrację i Swoją Godność

Post autor: andrzej1955 »

Ważą się losy Naszych Sąsiadów Białorusinów-po 26 latach Autorytarnych rządów dyktatora i sfałszowanych wyborach MAJĄ DOŚĆ-po tylu latach reżimu,izolacji i różnego rodzaju szykan i represji nadszedł kres wytrzymałości społeczeństwa,My przerabialiśmy to 30 lat temu i mamy nadzieję na podobnie bezkrwawe przejście do Demokracji i Usunięcie satrapy od władzy,My Polacy Powinniśmy różnymi dostępnymi środkami Wspierać Naszych Sąsiadów,starajmy się w szelki dostępny sposób pomagać w Normalizacji i Dążenia do Zmiany Systemu,Unia Europejska Powinna Zając Stanowisko w tej sprawie i Poprzeć Te Dążenia,Mam Wielką Nadzieję że Białoruś już niedługo stanie się Wolnym,Demokratycznym Państwem-i tego Mocno Życzę Naszym Wschodnim Sąsiadom :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re:temat jakby polityczny

Post autor: Hipokryt »

andtzej1955 - czy Ciebie głowa nie boli? :shock:
Przecież jesteśmy ns Forum dotyczącym sanatoriów :lol:
Czyżby take zgubne skutki Twojego pobytu w Ciechocinku :?:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Białoruś Walczy o Demokrację i Swoją Godność

Post autor: Felice »

Hipokryto, chyba nieco przeginasz, A jak się maja twoje erotyczne maile do tematyki sanatoryjnej. Swoimi zachowaniami tutaj spowodowałeś, że mnóstwo ludzi odeszło z forum. Ciągłe zgłaszanie postów w ilości hurtowej . Nie masz dosyć?
Gość

Post autor: Gość »

No cóż lepiej rozmawiać o porzuconych świnkach morskich i mailach erotycznych ...temat iście sanatoryjny. ;) no chyba ,że maile powstały po gorącym pobycie w Ciechocinku ale tak daleko moja wyobraźnia już nie sięga. :lol:
Andrzeju - Tobie dziękuję za poruszenie takiego trudnego tematu, dwa kraje , dwa różne wydaje się , a ostatnio tyle analogii w głowie się pojawia. Trzymam kciuki za Białorusinów i ich wywalczenie drogi do demokracji i wolności. I oby dostali wsparcie tak aby ta droga nie była usłana bólem i śmiercią.
I byłoby miło nie traktować tego wpisu jako polityczny i usuwać tematu po zgłoszeniu. Brakuje mi takich tematów na Forum.
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Jak najbardziej w mojej ocenie wpis Andrzeja jest na miejscu. Pomijając sympatie polityczne zwykła ludzka solidarność i współczucie w większości winna się obudzić.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Maryann hipokryci tego nie zrozumieją wszak zazwyczaj myślą tylko o sobie nie rozumiejąc potrzeb innych.Solidarność z narodem walczącym okazana w każdej formie jest czymś bardzo ważnym. Mam zaprzyjaźnione Białorusinki z Grodna. Wszystkie uciekły do Polski do lepszego życia, wszystkie są po studiach i w Polsce w końcu pracują za w miarę normalne pieniądze. Teraz ich serca są rozdarte. Patrzą na swoich bliskich biorących udział w walce właśnie w ich Grodnie. Miejmy nadzieję ze odzyskają upragniona wolność.
Zablokowany