Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Z tego co potencjalni kuracjusze pisali to trochę poczekasz na przydział numeru a może uda się szybciej. Nasz śląski raczej się spręża. Informuj, pozdrawionka
seti36 pisze: 18 paź 2020 20:29
Też tak uważam skoro wytrzymałem 13 mc karencji to następne 18 minie jak z bata strzelił
Moja mama składała wniosek w śląskim NFZ z opóznieniem pod koniec lipca ( po 20 miesiącach od ostatniego pobytu ) odpowiedż z numerkiem startowym przyszła dopiero w połowie września ... czas oczekiwania to 35 miesięcy
Ja 16 czerwca wysłałam pocztą wniosek o sanatorium do NFZ Katowice.
Do dzisiaj nie dostałam odpowiedzi potwierdzającej z numerem, ani odpowiedzi negatywnej... ciągle czekam.
A to już ponad 4 miesiące