Iwonicz - Zdrój wybór obiektu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nenek133
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2013 16:31
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Iwonicz - Zdrój wybór obiektu

Post autor: nenek133 »

Dzień dobry,

Organizuje dla siebie wyjazd pełnopłatny (7 dni) do Iwonicza. Do wyboru mam trzy obiekty :

a) Sanatorium „Pod Jodłą”
b) Sanatorium „Stare Łazienki”
c) Sanatorium Uzdrowiskowe nr IV

Proszę o opinie który z obiektów najlepiej wybrać. Wiem że w a i b nie ma bazy zabiegowej ale to nie problem.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Iwonicz - Zdrój wybór obiektu

Post autor: Dzia_dek »

Myślę, że wybór może być być tylko jeden. Mianowicie sanatorium nr IV. To stosunkowo mało znany obiekt
w Iwoniczu Zdroju, przylegający bezpośrednio do Zakładu Lecznictwa uzdrowiskowego. Warunki zakwaterowania
zdecydowanie najlepsze z trzech wymienionych, położony podobnie, posiadający niewielki własny parking.
W wyżywieniu nie ma różnic ponieważ wszystkie obiekty Uzdrowiska Iwonicz "korzystają z jednego kotła",
ale stołówka jest na miejscu. Dużą zaleta tego sanatorium jest dostęp do bazy zabiegowej bez wychodzenia
z budynku. Wystarczy zjechać windą. O zaletach Iwonicza nie ma za wiele co pisać bo ogólnie są znane.
ODPOWIEDZ