Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przyznaję się staję się zaniepokojony nieobecnością Naszego Kolego Forumowego Max-a
Ostatni Kontakt w Dzień Ojca
Wspominał że coś Planuje
Czyżby wybył na czas Mistrzostw do Świeradowa i tam się zaszył ?
A może to Kudowa i spotkał jak to On Kolejne Koleżanki Forumowe ?
Kudowie przebywa Blondii - Czy Ty miałaś z Nim kontakt
a może udał się do Polanicy i od dnia przytulania może gdzieś leży w potoku lub chłodzi się pod Niedźwiedziem
Informacja jest taka ,że Jest w Kotlinie Kłodzkiej
Pytanie Kto go widział
Wchodzisz do wanny na 10 minut,z wodą radonową i kąpiesz się, po 10 ciu.takich kąpielach jesteś odnowiony i przede przede wszystkim możesz działać, ale czy to Ci pomoże na długość... nie wiem.Myślałem że 25zł za siarkę w Busku czy Solcu to już za wysoka cena,okazuje się że się myliłem aż o ponad 100%.
Darek,płacisz 53 zl x ile chcesz zabiegów, wcześniej musisz mieć akceptację tutejszego lekarza! nie wszyscy mogą skorzystać. Pomaga na mięśnie, stawy,nawet na libido itp.Przed laty miałem to za darmo w pakiecie, teraz ponoć nie ma prywatyzacji.Czy to działa, czy nie,nie wiem.Ja zrezygnowałem ,ponieważ mięśnie czy stawy są nie tylko od pasa w dół, a ta kąpiel jest tylko poniżej serca.Przy Twoich dolegliwościach zapewne zakaz! Ja wole siarkę i finansowo taniej.