Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Oj zazdroszcze Ci.Byłąm tam 3 lata temu.Wspaniały ośrodek, zabiegi na miejscu a do morza zaledwie 5 minut. Pokoj z łazięką z telewizorem i telefonem łądne i czyste. Tak jak mają w ofercie internetowej tak jest.Życze miłego udanego wypoczynku
Dziękuję Ci Gosiu za informacje.Czytalam w internecie, że ośrodek ładny,ale nie ma to jak posłuchać opinii kogoś, kto tam był. Nastawilam sie na rehabilitację i odpoczynek,
widzę, że jest gdzie spacerować. Ciekawe czy od czasu do czasu jest gdzie potańczyć ? Tak dla urozmaicenia pobytu.Jesli możesz prosze odpowiedz.
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Iwcia. Tak jest gdzie potańczyć w tym samym budynku w Restauracji.Organizują potańcówkę co drugi dzień przynajmniej tak było jak ja byłam. jest też zakład fryzierski i solarium .I co jeszcze nie ma obchodu pielęgniarskiego.A czytałaś co Ci napisałm na PW. jak coś to pytaj
Gosiu,wielkie dzięki .To będzie moje drugie sanatoium, na tym forum jestem nowicjuszką.Pytasz czy czytalam co mi napisalaś na PW, gdzie mam to znalezć?
Miło mi sie z Tobą rozmawia, szkoda,że nie jedziesz na ten sam turnus, byłoby fajnie.Pozdrawiam serdecznie.
Witaj Iwcia.
Na góże na niebieskim tle:Panel użytkownika (0 nowych wiadomości) • Zobacz swoje posty.... i w wiadomości naciśnij.
No fajnie by było ale niestety ja jade 16,04 do Szczawna Zdrój do Młynarz. Jak odczytasz to napisz-pozdrawiam
Pokoje z łązienką i telewizorem oraz telefonem. Może rodzinka do Ciebie dzwonić. Za telewizor nie ma dodatkowych opłat.Pokoje czyste i niektóre z balkonami.Zabiegi wszyskie na miejscu.Warto wziąż strój kompielowy i szlafrok bo lekarz każdemu zaleca sałne. Sa również wspaniałe masaże na sucho albo na fotelu polecam. No i gimnastyka grupowa oraz na przyrządach.Również można sobie wyporzyczyć rowerek i jest gdzie pojeżdzić, do morza zaledwie 5 minut.A co do wyżywienia dla mnie było okej.Na śniadanie zróżnicowane- pieczywo,-płatki na mleko -kawa - herbata.I jeszcze do stolika donoszą porcje. Obiady też doś spore zawsze w piątek serwowali rybkę, na deser ciasto albo owoc czy jogurt. Kolacja wydzielone porcje. A jeśli palisz- nie wolno są czujniki.Są do tego wydzielone miejsca.Można wykupić ręczniki za kałcją duży i mały. A kiedy Ci pasuje wymieniarz na czyste.Po odaniu ręczników na koniec turnusu zwracają kase.No i jest pralka wraz z szuszarka, zapisujesz się w recepci i dostajesz żetona by uruchomić pranie.Tam jest dużo matek z dziećmi i nieraz czeka się dwa dni.Jest również jezoro zaras przy ośrodku sa kaczki , doś często przez kuracjuszy dokarmiane.No i parking za opłatą na cały turnus.Sama miejscowoś to malutka ale jest morze, jezioro i lasy jest gdzie pospacerować dotlenić organizm.Przetem był pan Rysio i organizował wycieczki turystyczne dla chętnych, teraz to nie wiem bo przez te 3 lata mogło się doś zmienić. No i jak wcześniej wspomniałam są dansingi na miejscu w restauracji. Życze Ci udanego słonecznego wypoczynku...Oj oj zazdroszcze ale jeszcze tam pojade.