Proszę o opinie sanatorium Solinka w Polańczyku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jola1234
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2012 12:11

Proszę o opinie sanatorium Solinka w Polańczyku

Post autor: jola1234 »

Proszę osoby które były tam w w ostatnim czasie i mogą się podzielić swoimi uwagami.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
jola1234
jola1234
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Proszę o opinie sanatorium Solinka w Polańczyku

Nikt nie był w Solince???
Lary
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 16:10

Post autor: Lary »

Byłam w Polańczyku w Plonie ale Solinka miała lepszą opinię. Z tego co słyszałam i widziałam to warunki są dobre, z zabiegów i jedzenia znajomi byli bardzo zadowoleni. wiem że jest tam mały basen.
Życzę miłego pobytu.
jola1234
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję za informacje :)
ania1957
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 21:55

Post autor: ania1957 »

Byłam w 2010 roku w Sanatorium "Solinka". Baza zabiegowa bardzo dobra, wszystkie zabiegi na miejscu. Basen rzeczywiście trochę mały, ale da się wytrzymać. Obsługa niezbyt miła, traktująca obiekt jak swój prywatny folwark, chyba niereformowalni :) , w większości panie na emeryturach. Lekarz prowadzący bardzo fajny. Polańczyk to bardzo mała miejscowość, nie za bardzo jest gdzie jest potańczyć. Na miejscu jest mała kawiarenka, co wieczór jakieś tam tańce przy muzyce odtwarzanej, a sam wystrój salki pozostawia niesmak, wyposażenie to chyba z lat 70 albo wcześniej. My chodziliśmy do sanatorium Dedal na tańce (mają super salę i oczywiście grający i śpiewający zespół 1-osobowy :) ;) :) , lub do Amer-Pol . Jak trafisz na pogodę, jest co pozwiedzać, oczywiście na wyjazdach. Najgorsze jest to że nie ma wcześniejszej rezerwacji pokoju (może teraz się coś zmieniło), i najlepiej jechać dzień wcześniej. Pozdrawiam , Anna
Zyta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2012 16:21

Post autor: Zyta »

Nie zgadzam sie z ta opinia. bylam w Solince w marcu br, obsluga bardzo mila, nie mozna im nic zarzucic. :D
Tance sa wszedzie, tez w Solince, ale slaby prowadzacy. najlepsz muza w Dedalu, najgorsza w Amer-polu, prowadzacy beznadziejny, ale przekroj wiekowy tanczacych duzy. :P
Wszystkie zabiegi w Solince na miejscu. Bylo super :lol:
ania1957
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 21:55

Post autor: ania1957 »

Witam
Do Zyty
A ja nie zgadzam się z twoją opinią . Co do muzyki w AMER-POl to właśnie tam też było super. Zależy co kto lubi :lol: .
Pozdrawiam
Krystyna lis
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 17:16

Post autor: Krystyna lis »

Byłam w sanatorium Solinka w Polańczyku,miałam pokój 1-osobowy w studio.Jestem zadowolona z pobytu,zabiegi dobre,wyżywienie też(kuchnia na miejscu),towarzystwo też,Tańce były w Dedalu(jakieś problemy)Organizowane wycieczki,na Węgrzech super,do Lwowa nie było(bo u nich święto było).Zakochałam się w Bieszczadach.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Kobietki widać że byłyśćie zadowolone z pobytu bo żadna nie wspomina go żle- a co do muzyki to każdy ma swoje gusta i upodobania i wybiera to co lubi, najważniejsze że Bieszczady wam się podobały i niektóre chcą tam wracac- pozdrawiam ;) ;) ;)
Klara
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 13:24
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Klara »

Do Joli 1234.Mam nadzieję,że wróciłaś z Solinki.Podpowiedz troszkę.Ja jadę koniec czerwca-polowa lipca.Już trochę się z forum dowiedziałam.Ale chcialabym więcej.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ