Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam własnie dostałem skierowanie w terminie jak w temacie nfz Łódź. Mam pytanie czy ktoś był jakieś rady .To moje drugi wyjazd po 3 latach. Może ktoś wie jak wygląda sprawa parkingu czy lepiej jechać pkp i jakie pokoje maja do dyspozycji
Pozdrawiam Marek
Perłę masz opisaną i to na świeżo-wyszukiwarka-prawy górny róg z lupką-Szukaj, co do parkingów to dość drogie i uczulam na wykupywanie opłat na płatnych miejscach bo Straż Miejska jest bardzo szybka i kasuje-Sympatycznego pobytu Życzę i Pozdrawiam