Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Też długo. myślałam ze ZUS wysyła po kilku miesiącach. Ale u nas kolejki zawsze są. Ja czekam na skierowanie z NFZ już 34 miesiące i..nic.
za to masz dobry termin i piękne widoki w Muszynie. Wiarus to chyba Muszyna -Złockie, ale tam wszędzie jest pięknie.
ANIA 68 pisze: 29 mar 2022 15:49
Witam. Jadę do sanatorium Wiarus Muszyna od 02.05.22. Jadę z Mazowieckiego.
Witam. Miałem tam pojechać w marcu , teraz bym kończył tam pobyt, ale poprosiłem o zmianę terminy i miejsca. Piękne okolice,trochę odludzie, ale wolę Krynicę Zdrój i wyjazd pod koniec maja.