Szukam współlokatorkę do pokoju (10-31.05.2022)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
woj209
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sie 2010 09:13

Szukam współlokatorkę do pokoju (10-31.05.2022)

Post autor: woj209 »

Szczawno Zdrój Dom Zdrojowy 10.05.22 - 31.05.22
Szukam do pokoju panią : nie pale nie politykuje nie słucham Radia Maryi nie oglądam Trwam - lubię spacery słońce i uśmiech
Proszę o kontakt []
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2022 11:43 przez moderator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: uściślono tytuł; usunięto email;
jarkoz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sie 2021 18:57
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Szukam współlokatorkę do pokoju

Post autor: jarkoz »

Co jest złego w słuchaniu i oglądaniu tych wymienionych stacji ?
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Nic złego nie ma .... jednak nie każdy lubi słuchać tych stacji , dlatego rozumiem , czemu woj209 pyta :)

Tak samo , jak nic złego nie ma w oglądaniu non stop telenoweli , tzw tasiemców , wiadomości , sportu , niezależnie jakiej stacji .... co jednych cieszy , innych może delikatnie pisząc ;) - irytować .... :roll:
Nieistotne na jakich falach nadajemy , ważne , aby osoby w pokoju , nadawały na tych samych :)
jarkoz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

GIENIA,tylko tych stacji ? A słuchanie , oglądanie i czytanie TVN, GW czy Radia Zet jest czymś lepszym ? Dzielisz ludzi na lepszych i gorszych w zależności kto czego słucha i ogląda ? Dla mnie ten post jest po prostu głupi i mam nadzieję że administracja go usunie.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

No to może jeszcze raz przeczytaj , ale ze zrozumieniem , tego głupiego postu ... ;)

" Nic złego nie ma .... jednak nie każdy lubi słuchać tych stacji ...

Tak samo , jak nic złego nie ma w oglądaniu non stop telenoweli , tzw tasiemców , wiadomości , sportu , niezależnie jakiej stacji .. "

Nieważne jaka stacja , nieważne jakiego rodzaju program , ważne aby obydwie osoby lubiły to samo :)

Na usunięcie , nie licz ;)
jarkoz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

GIENIA, pisząc " głupi post" miałem na myśli autorkę tego tematu, woj209.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Jarkoz , moim zdaniem Woj209 całkiem fajnie napisała 8-) , przynajmniej wiadomo czego nie robi a to może być dobrą wskazówką dla potencjalnej koleżanki w pokoju .
Bo ja np. nie chciałabym aby ktoś będąc ze mną ciągle słuchał tego radia czy oglądał tę stację :) .
A jak już kazałby mi o godzinie 20-ej gasić światło i spać to pewnie bym nie zdzierżyła :roll: .
Pozdrawiam Was wszystkich a Tobie Woj209 życzę udanego pobytu i zdrówka :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Zobacz Jarkoz, jakie ten post wywołał zamieszanie, a to jest tylko post. Ty go oceniasz jako głupi, bo jego treść nie zgadza się prawdopodobnie z Twoim światopoglądem. To wyobraź sobie, co by było, gdy dwie takie osoby, musiały zamieszkać na trzy tygodnie w jednym pokoju? Czy nie lepiej, dla obu stron, byłoby tego uniknąć? Prawdopodobnie to miał na celu wpis Woj209.
A jeśli chodzi o usuwanie postów, to do usunięcia są wszystkie (oczywiście łącznie z moim), oprócz pierwszego, gdyż są one nie na temat. :D
jarkoz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Kleinehexe mój światopogląd to moja prywatna sprawa. Nie obnoszę się z tym , zadałem tylko pytanie. Szukanie osób, którzy mają podobne poglądy polityczne na tym forum ,do zamieszkania w jednym pokoju w sanatorium to chyba nie jest normalne. Byłem już 10 razy w sanatorium z różnymi ludźmi, o różnych poglądach i nigdy nie było spięć w pokoju. Może to autorka postu jest nawiedzoną fanatyczką ?
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Jarkoz, jak najbardziej Twój światopogląd to Twoja prywatna sprawa, nic mi do tego. Chciałam tylko pokazać, że to jak widzimy świat może stać się przyczyną nieporozumień. Myślę, że właśnie tak się teraz dzieje z tym postem. Szczerze mówiąc, to Ty oceniasz niezbyt pozytywnie założycielkę tematu, nazywając ją nawiedzoną fanatyczką oraz jej post, głupim. Do Ciebie nikt nic złego nie napisał, więc nie rozumiem Twojej postawy. A może ktoś właśnie jest nawiedzony i mu to pasuje (jak ja :lol: ) i chce mieć równie nawiedzoną osobę, jako współlokatorkę? Czemu chcesz komuś tego zabronić? Cóż w tym złego?
Zablokowany