Sanatorium Panorama Morska Jarosławiec

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
iwona26
Na forum od: 11 mar 2010 13:22

Sanatorium Panorama Morska Jarosławiec

Post autor: iwona26 »

Witam spędziłam wspaniały czas w przecudownym ośrodku jakim jest Panorama Morska. Czas upływał szybko i przyjemnie, każdy dzień nasi wspaniali gospodarze organizowali nam od a do z. mnóstwo imprez, ognisk, koncerty, zabawy, przejażdżki bryczką, poza tym sceneria ośrodka jest wprost cudowna. liczne ogródki z piękną zielenią, kwiatami, place zabaw dla najmłodszych, ścieżki zdrowia, wszystko bardzo zadbane i estetyczne, widok obiektu nocą zapiera dech w piersiach nie do opisania!!! Goście mogli bezpłatnie korzystać z Aquaparku, wspaniałe miejsce, dające tyle radości i zabawy, wspaniała grota, gdzie można było skorzystać z inhalacji bądź łaźni parowej. Super zabiegi kriokomora, super!!! bardzo podobał mi się również aerobik w wodzie. Moim i mojej rodziny zdaniem jest to wymarzone miejsce na wakacje dla wszystkich, raj na ziemi. pozdrawiam serdecznie, sami też możecie zobaczyć ten obiekt na stronie . gorąca polecam.
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Sanatorium Panorama Morska Jarosławiec

Post autor: grudzien »

Witam! W Jarosławcu byłam wielokrotnie. Niema drugiego takiego ośrodka otak wysokim standardzie. A ceny za pobyt ...to koszmar. Obecnie , od osoby w domku 2.500, za dwa tygodnie. Rozrywka -owszem ...wieczór meksykański, wesele, ogniska dansingi na zapisy i dyskoteki, pieczone bobry i inne jeszcze atrakcj. co do zabiegów na 10 możliwych punktów ,daję 5. Ośrodek bez barier architektonicznych. Natomiast miejscowość z barierami dla osób na wózkach.
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dodam jeszcze, byłam z rodziną 4 osoby, to około 8400(obecnie drożej)... jak się trafi na pogodę ( ja trafiłam ), to super, jak nie to szkoda . Lepiej i taniej w innych miejscach. doliczyć jeszcze dojazd. To minimum około 10.000 tysięcy :evil:
tereska58
Na forum od: 04 mar 2011 09:52

Post autor: tereska58 »

Witam
Ja także byłam w Sanatorium Panorama Morska w Jarosławcu. Cena jest może wysoka ale adekwatna do oferty. Miejsce jest na wysokim poziomie. Zabiegi rehabilitacyjne dostosowane do pacjenta, dobierane przez lekarza. wieczorami różne imprezy, posiłki serwowane na dużej klimatyzowanej sali. Ośrodek jest dostosowany dla potrzeb osób niepełnosprawnych zarówno pokoje jak i budynek zabiegowy. Jest także basen z podgrzewaną wodą. Ogólnie jest to ośrodek na piątkę z plusem :D
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam Tereska !
Sanatorium Panorama Morska ma standardy europejskie .... jest jedno "ale" brak umowy z Narodowym Funduszem Zdrowia. To problem dla przeciętnego kuracjusza.
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Post autor: danka »

Byłam tam w zeszłym roku w maju.Nie jestem zachwycona .Dla mnie najważniejsze są zabiegi a były one po prostu marne.Natomiast program kulturalno-oświatowy na wysokim poziomie/nawet kierownictwo ośrodka brało w nim udział/ był bardzo sympatyczny.Poleca szczególnie dla starszych osób.
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Panorama "stawia" na rozrywkę. Ja uważam, że niekoniecznie dla osób starszych...o okresie wakacyjnym jest sporo młodzieży.
manio
Na forum od: 02 sty 2011 11:08

Post autor: manio »

Jadę do Panorama na dwutygodniowy turnus od 23 czerwca 2012r., ktoś jedzie w podobnym terminie?
marcysia411
Na forum od: 13 maja 2012 19:51

Post autor: marcysia411 »

witam.jade do panoramy morskiej w maju26-do czerwiec 8...moze ktos tez wyjezdza w tym terminie??
brigida-69
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:23

Post autor: brigida-69 »

byłam tam na przeł.maja\czerwca 2012. było bardzo zimno. Z kąpieli w basenach korzystało dosłownie kilka osób Zabigi-niezbyt,raczej nastawione tylko na hurt.Zabigi zlecił mi rehabilitant Pan w recepcji nie miły Z Powodów rodzinnych musiałam skrócić pobyt o dobę-przyjechał po mnie mąż Poprosiłam czy za niewykorzystane przeze mnieposiłki mógłby zjeść ze mną obiad przed wyjazdem-odmówiono mi, więc to co miałam opłacone to przepadło a ten obiad poprostu wykupiłam A byłam tam za własne pieniądze-bez żadnych refundacji.Poza tym sceneria piękna
ODPOWIEDZ