Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć do jakich miejscowości mieszkańcy województwa świętokrzyskiego dostają skierowania na rehabilitację. Proszę też o podanie nazw obiektów. Planuję dzwonić o zwroty i chciałabym wydzwonić dobre zabiegowo sanatorium. Chodzi mi o neurologię i reumatologię. Dziękuję za odpowiedzi.
Witaj Lewku Ja byłam w ubiegłym roku w Rymanowie Zdroju sanatorium Teresa ,ale na wszystkie zabiegi chodziłam do niedaleko położonego -5 minut drogi ,Eskulapa.Dość dobra baza zabiegowa .Wróciłam zadowolona. Serdeczności