Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam serdecznie , chcę się podzielić opinią na temat pobytu na wczasach w Świnoujściu gdzie mogłam skorzystać z zabiegów, które były wykonywane profesjonalnie przez panie.Obsluga bardzo grzeczna. Szczególnie chciałam podziękować pani Ewie za kulturę i wiedzę na temat zabiegów i poświęcony czas.Polecam ten ośrodek.Pacjentka Halina.
No bardzo się cieszymy, ale piszesz tak ogólnikowo . Czy to był pobyt w Sanatorium? W którym? Wspominasz o wczasach... (?)
Podaj proszę więcej szczegółów, jeśli chcesz nas zachęcić do wyjazdu tam gdzie byłaś.
Halina2002 pisze: 26 paź 2022 18:48
Witam serdecznie , chcę się podzielić opinią na temat pobytu na wczasach w Świnoujściu gdzie mogłam skorzystać z zabiegów, które były wykonywane profesjonalnie przez panie.Obsluga bardzo grzeczna. Szczególnie chciałam podziękować pani Ewie za kulturę i wiedzę na temat zabiegów i poświęcony czas.Polecam ten ośrodek.Pacjentka Halina.
Dziękuję za wnikliwą analizę i dogłębną ocenę zaprezentowanego ośrodka .
Trudno rozszyfrować co to za Ośrodek Sanatoryjno-Wczasowy, bo była na wczasach w Świnoujściu.
Wyeliminował bym Sobótkę, bo tam nie pracuje pani Ewa na bazie zabiegowej, a co do innych ośrodków wczasowych z zabiegami trudno powiedzieć.
Może to Graal SPA na ul. Bałtyckiej