Trzygłów - Świnoujście - 22.06. - 13.07.23.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nina11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2021 08:41
Podziękowano: 10 razy

Trzygłów - Świnoujście - 22.06. - 13.07.23.

Post autor: Nina11 »

Trzygłów - Świnoujście w czasie wakacji! Kto jeszcze otrzymał ten termin? A może ktoś podzieli się wrażeniami z pobytu? Czy tam w Trzygłowie jest tak tragicznie? Może przetrwałm te 3 tygodnie kuracji?
Ryszard Op
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2023 11:45
Oddział NFZ: Opolski

Re: Trzygłów - Świnoujście - 22.06. - 13.07.23.

Post autor: Ryszard Op »

Wyjezdzam 20.06.203 do Bałtyk - Swinoujscia z Opola a Ty skąd
Nina11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej - ja jadę że Złotoryi ale 22.06 - widziałam twój wpis i chętnie bym dołączyła ale mój turnus zaczyna się dwa dni później. Pozdrawiam.
Ryszard Op
Kuracjusz
Kuracjusz

Szkoda
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

W lutym tego roku była w Trzygłowie Malutka41 i jest na forum jej opinia.
Ja byłem w tym czasie w sanatorium Bursztyn w Świnoujściu.
Kto ci powiedział, że tak źle jest w Trzygłowie ? Sam tam miałem się zakwaterować, ale nie było w lutym zwrotu do tego obiektu i wybrałem Bursztyn.
Pozdrawiam
Mijariolka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2023 20:07
Podziękowano: 11 razy

Post autor: Mijariolka »

Hej, gratuluję Wam terminu i Świnoujścia, w którym byłam prywatnie. Jestem z opolskiego i mam pytanie do Ryszarda z jakim wyprzedzeniem i przy jakim numerze dostałeś przydział
Życzę wspaniałego pobytu w Świnoujściu i miłego dnia wszystkim forumowiczom🌞
Ryszard Op
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam Mijariolka jestem po szpitalu ,czekałem tylko miesiąc i dostałem skierowanie do sanatorium Bałtyk w Świnouściu ,moze Byłaś w tym sanatorium
Mijariolka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2023 20:07
Podziękowano: 11 razy

Post autor: Mijariolka »

Witaj Ryszard 😀
Niestety nie znam tego ośrodka, byłam w Barbarce. Jestem zachwycona Świnoujściem. Myślę, że jeśli nawet sanatorium, do którego jedziesz nie do końca będzie odpowiadało Twoim oczekiwaniom, to Świnoujście z przepiękną plażą i termin pobytu zrekompensują wszystko 😅 Na pewno będziesz zadowolony z pobytu oby rehabilitacja pomogła w powrocie do zdrowia, czego Ci życzę. Jedziesz z NFZ czy ZUSu
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Witam, Ryszard Op - byłam w Bałtyku w Świnoujściu 4 razy, masz fajny termin, super i gratuluję, tylko cieszyć się, napewno dużo czasu będziesz poza nim, poza obiektem, latem, i w nim da się wytrzymać, a najważniejsze morze..Ja wracałam zadowolona.... Byłam ostatnio przełom stycznia lutego w tym roku. Winda nowa działa.
To jest dawna poniemiecka willa, zaraz przy niej przestanek autobusowy w dwie strony, a w Bałtyku pokoje odmalowywane, 2 -3 -4 osobowe, czyste, tylko łazienki z czasów Gierka.... Dwie jedynki są łączone z dwójką...Co chcesz pytaj.... . Czajnik z recepcji 40 zł, tv też opłacić trzeba, jak chcesz, ( ja nigdy nie biorę, bo chcę być dużo na powietrzu), ręczniki wymieniają raz w połowie, prześcieradła na gumkę, są ok....(nie latają...hi.)....cienkie lekkie kołdry, wyposażenie mebli starsze w pokojach i są lodówki .. serdecznie pozdrawiam...
Nina11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zbyszku - poczytałam wszystkie możliwe opinie i Trzygłowie. Są pozytywne i też negatywne - ale w rezultacie nie powinno być źle. Pojadę i sama się przekonam. Jadę w okresie letnim i nieszczęlne okna i zimno nie będą przeszkodą. Również lubię dużo spacerować więc jeśli tylko zdrowie pozwoli to będę spędzać czas aktywnie. Liczę na miłe towarzystwo. Kto jeszcze wybiera się do Trzygłowa w czerwcu. A teraz WSZYSTKIEGO DOBREGO NA ŚWIĘTA. ZDROWIA I SPPKOJU. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ