opinie forum kobiet

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
hexagoon
Na forum od: 10 maja 2023 12:42
Oddział NFZ: Opolski

opinie forum kobiet

Post autor: hexagoon »

Witam szczególnie Panie. Chciałbym podzielić się pewnym problemem. Otóż moja partnerka od kilku miesięcy ma problem z bardzo niskim libido. Dokładnie nie ma ochoty na seks wcale. Kiedyś gdy było ok. Robiliśmy to nawet po kilka razy w tygodniu a teraz może raz na miesiąc i to po kłótni. Macie jakąś opinię czym to może być spowodowane?. Szukałem jakiś tabletek na libido dla kobiet i znalazłem takie forum:
[link] Co o tym sadzicie czy to działa ?. Proszę o poważne odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2023 19:50 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 11 razy

Re: opinie forum kobiet

Post autor: ZbigniewMax »

Raz na miesiąc w wieku seniora,to bardzo dobry wynik,przeważnie raz na 18 miesięcy bywają kuracjusze w sanatorium.Problem masz poważny,popytaj specjalistów, ba forum ich nie brakuje.Powodzenia
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

To Forum niekoniecznie da Ci odpowiedź.
Proponuję poszukać innego, które zajmuje się tym zagadnieniem.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Moim zdaniem to zawoalowana reklama środków na libido, ale dyskusja niech się toczy, bo to ważny temat. :D
Tablety odradzam, nie chodźmy na skróty. Tabletka na spanie, na sra..., dmuchanie, a może warto byłoby znaleźć przyczynę problemu, a nie usuwać tylko jego objawy. Tylko czy potrafimy otwarcie rozmawiać na temat sexu? Chyba z tym to różnie bywa. :roll: Wcale mnie to nie dziwi, bo jest to temat tabu, nikt nas tego nie uczył, najwyżej tego, że to temat, o którym mówić nie wypada, zwłaszcza kobiecie. :o :roll:
Teraz pół żartem, pół serio.
Wyślij partnerkę do sanatorium, zaraz jej libido podskoczy. ;) :lol: Nawet najpyszniejsza, najbardziej ulubiona potrawa jedzona codziennie, przez dzieści lat w końcu troszkę się przeje. :idea:
Zablokowany