Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewa M
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2023 21:53
Oddział NFZ: Mazowiecki

Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"

Post autor: Ewa M »

Mam "przydział" z NFZ do Górnika w Iwoniczu od 28 września. Może ktoś zna to sanatorium?
ZosiaN
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2020 20:01

Re: Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"

Post autor: ZosiaN »

Ewa M, bardzo dobry "przydział". Byłam w 2018r i wròciłam zadowolona. Jeśli trzyma poziom to dobrze trafiłaś. Pozdrawiam :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Dobrze trafiłaś. :)
Ewa M
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dzięki za informację
Ewa M
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Słyszałam, ze Górnik jest najwyżej położonym ośrodkiem w Iwoniczu i trochę się obawiam tego, bo nie będę mogła za wiele spacerować. Pod górę trudno mi chodzić.
Gość

Post autor: Gość »

To prawda / chyba / ale powolutku można próbować podchodzić, nieraz widziałem że ludzie z takimi problemami dawali radę a warto zejść na dół o czym przekonasz się sama. Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Jest wysoko ale nie najwyżej bo sporo za nim jest jeszcze sanatorium Wisła. Jeśli ktoś ma problemy z poruszaniem się to jest to uciążliwe ale w sumie chyba lepiej niż do Excelsiora. Powodzenia
Ewa M
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Nigdy nie byłam w Iwoniczu, wiem z opowiadań, że to urocze miasteczko. Ja uwielbiam chodzić, ale nie konecznie z góry i pod górę. Myślę, że początek października będzie łaskawy swoją aurą i pozwoli na spacery. Siedzenie 3 tyg w ośrodku, to żadne rozwiązanie.
ODPOWIEDZ