Świeradów Zdrój turnus zus od 15.04 2010

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
marysia
Na forum od: 20 mar 2010 15:37

Świeradów Zdrój turnus zus od 15.04 2010

Post autor: marysia »

jestem z wielkopolski i mam problem z dojazdem może ktoś napisze jak dojechać do świeradowa z poznania
pozdrawiam :!:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Świeradów Zdrój turnus zus od 15.04 2010

Post autor: syrenka »

Witam! Masz pociąg z poznania do Jeleniej Góry a potem autobus albo bus .Busy stoją przy dworcu .Przystanki autobusowe tzn.dworzec pks przy wyjściu z dworca pkp.Dojazd jest łatwy.Jeśli chcesz lepszy pokój jedż dobe prędzej.Zależy gdzie cię przypisali lub sami zakwaterują.Byłam w czerwcu 2009.Bylo fajnie.Jeśli chcesz więcej wiadomości daj znać.Pozdrawiam
marysia
Na forum od: 20 mar 2010 15:37

Post autor: marysia »

Witaj dziękuje za informacje. Mam pytanie czy wiesz coś więcej o sanatorium Wacław??????
i czy baza zabiegowa jest na miejscu??????
dzięki
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Witam! Część zabiegów masz w Wacławie ale na reszte będziesz dochodzić .Przy Wacławie masz kąpiele radoczynną ,solankową ,prądy,itp.Ale to jeszcze nie przesądza sprawy gdzie będziesz miała zabiegi.Bo możesz chodzić na nie do wszystkich ośrodków np.dom zdrojowy szpital sanatoryjny i tak dalej.Pokoje są różne jak i ludzie.Część z nich jest po remoncie dla tego radze ci jechać dzień wcześniej z uwagi na pokój a także na zabiegi .Ponieważ im prędzej zameldujesz się u lekarza tym lepiej ,bo będziesz miała lepsze godziny zabiegów .Część z moich znajomych miała zabiegi do póżnych godzin .I dużą rozbierzność w godz. zabiegów.Nie wiem na co jedziesz /choroba/ więc lepiej być przewidującym.Miejscowość jest mała jeśli lubisz spacery to dobrze trafiłaś.Polecam kawiarenke przy głównej ulicy z ogródkiem robią tam super kawe.Chciała bym tam być z tobą ale niestety musze swoje odczekać.Pojade dopiero w przyszłym roku i nie wiem gdzie.Teraz jade na turnus rehabilitacyjny do Szczawnicy Zdrój.Ale dopiero w lipcu.Zobaczymy jak będzie.Życze miłego wypoczynku i dobrej zabawy.Jeśli coś będzie jeszcze cię interesowało daj znać.Pozdrawiam
magdalena
Na forum od: 19 lis 2010 22:38

Post autor: magdalena »

Witam,

mam termin do "Wacława" z ZUS na 26.11.2010r., a że wolałabym mieć lepszy pokój i czas zabiegów, to jestem chętna przyjechać dzień wcześniej, więc chciałabym się dowiedzieć ile to kosztuje i czy bookować miejsce telefonicznie :?: Nigdy nie byłam w sanatorium i trochę się stresuję tym wszystkim :shock: oraz mam strasznie duużo pytań, np. czy jest basen, czy mozna mieć pokój jednoosobowy, czy dobre jedzenie, itp? Proszę o kontakt :)
magdalena
Na forum od: 19 lis 2010 22:38

Re: Świeradów Zdrój Wacław turnus zus 26.11.2010

Post autor: magdalena »

Fajnie, jakby ktoś się też wybierał w moim terminie, więc proszę o kontakt :D Ja jadę ze Szczecina :)
ODPOWIEDZ