Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjeżdżam do Kamienia Pomorskiego 24 kwietnia z miejscowości Sława Śl. woj. lubuskie,jadę samochodem mogę zabrać chętnych
Wracam 15 maja zainteresowanych proszę kontakt..
21 04 2012r.wróciłam z Chrobrego w Kamieniu Pomorskim byłam zachwycona ,tak naprawdę to nie chciałam wracać do domu ,bo było super.W ciągu 3tyg. miałam 54 zabiegi :grotę solną,kąpiel CO2,masaż suchy/wspaniały\Tensy,borowiny oraz gimnastykę.Zabiegi odbywają się od 7:30 do obiadu.Od obiadu czas do 22:00 do dyspozycji kuracjuszy.Bardzo blisko jest do morza.Niektórzy tą odległość pokonywali piechotą,można wypożyczyć rower/2 zł.godz/lub dogadać się z osobą,która ma samochód i za 4-5 zł.jechać/z takiej formy ja korzystałam/.Jeżdzi również z pod sanatorium" Mieszko "autobus 7 zł.przejazd/nie korzystajcie z propozycji Pana z biura"Kaja" bo żdziera 12 zł./Również to biuro organizowało wieczorki taneczne wielki niewypał,brało 10 zł.I za to tylko kieliszek taniego wina musującego.Najwspanialsze wieczorki były w kawiarni na miejscu.Jeżeli chcecie więcej się dowiedzieć piszcie odpowiem.
zbig99 cieszę sie z tak optymistycznych wiadomości. Ja jade 15.05 i mam kiepski dojazd,ale podobno z Międzyzdrojów jest połaczenie autobusem,mam nadzieję ze jakos dojade bo nie usmiecha mi się czekać w Wysokiej Kamińskiej 6 godzin.Pozdrawiam
W Wysokiej Kamieńskiej nie ma gdzie czekać. Zniszczony budynek stacji. Najlepiej jechać do Szczecina(Dąbie) lub Świnoujścia i stamtąd patrz połączenia do Kamienia Pomorskiego
Mieszkałam w pokoju 106 z łazienką tj. pokój 3-osobowy. Jeżeli zbierzesz ekipę to polecam ten pokój .1-osobowe są bez łazienek ( łazienki na korytarzu ) 2-osobowe są z łazienkami oraz w tzw studio. Wybieraj pokoje które są w korytarzach bocznych jest spokojniej
zibig99 Dzięki za informacje,.Ja jadę dzień wcześniej właśnie po to aby wybrać sobie pokój. Chciała bym 3 osobowy ,bo nie lubie samotności. mam nadzieję że towarzystwo dopisze
Koleżanka przyjechała dzień wcześniej i dostała pokój przy wejściu tj.122/nie za ciekawie/.Najlepiej gdybyś była rano około8 w dniu rozpoczęcia turnusu.W moim przypadku tak było i większy wybór pokoi.