Jwonicz Zdrój stare łazienki wyjazd 9.05.2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jacekmtl
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2012 19:52

Jwonicz Zdrój stare łazienki wyjazd 9.05.2012

Post autor: jacekmtl »

Witam kto się wybiera do Iwonicza Zdrój 9.05 2012 ja jadę z okolic Tarnowskich Gór
forumowicz

Re: Jwonicz Zdrój stare łazienki wyjazd 9.05.2012

Post autor: forumowicz »

A jednak są osoby, które jadą do Iwonicz Zdój..Szkoda tylko, że nikt nie jedzie do sanatorium Biały Orzeł, tak jak ja.. :oops: No ale może na miejscu będą tam jakieś osoby w wieku 28-35 lat... To mój pierwszy wyjazd i szczerz mówiąc nie mam zielonego pojęcia, jak to wszystko wygląda...Liczę jednak na to, że usprawnię swoje kolano...Jadę z okolic Radomia 04.05.2011, jeszcze nie wiem jakim transportem...
kuracjuszka76
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 kwie 2012 07:14
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kuracjuszka76 »

Wjolka razem zaczynamy turnus z tym ze ja jade do sanvit-u, w białym orle byłam pare lat temu, było nieźle:)... na zabiegi trzeba było chodzić do innego budynku, ale jak na maj to i tak masz dobrze, ja byłam w grudniu... Życze fajnego towarzystwa a to jest bardzo ważne, jak by nie patrzeć spędzisz z tymi ludźmi 24 dni:)udanego wypoczynku i owocnej rehabilitacji :)
jacekmtl
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam cie Wjolka jeśli można spytać skąd ty startujesz do Iwonicza zdrój jadę samochodem wiec chce cie zapytać czy są tam jakieś parkingi? płatne lub bezpłatne .Pozdrawiam
forumowicz

Witaj,
Niestety nie wiem, jakie są tam parkingi, bo jadę po raz pierwszy.. Może więcej na ten temat będzie wiedzieć Kuracjuszka76, która już tam była. Pozdrawiam :)
kuracjuszka76
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 kwie 2012 07:14
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kuracjuszka76 »

Z tego co pamiętam parking był płatny, ale niewiele miejsc było do parkowania, może teraz coś sie zmieniło. Przeważnie w każdym sanatorium parkingi są płatne( oni tez muszą zarabiac :D)..
jacekmtl
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam cie Wjolka dzięki za informacje ale nie napisałaś skąd wyjeżdżasz no chyba ze jest to owiane tajemnica to ok !fajnie by było cie poznać przy filiżance kawy w Iwoniczu :Pozdrawiam
forumowicz

Witam
Jacku_mtl , jakbyś uważniej czytał moje posty, to byś wiedział, że jadę z okolic Radomia, co nie jest żadna tajemnicą... :) W Iwoniczu będę troszkę wcześniej niż ty, więc zorientuję się w terenie, gdzie można iść na dobrą kawę.. :)
Pozdrawiam :)
jacekmtl
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam cie Wjolka sory faktycznie pisałas skad jestes musiałem przegapic aa co do tej kawy to fajnie ze sie zorjetujesz gdzie podaja najlepszą ! tylko jak ja cie tam znajde :D zeby cie zaprosic a tą kawe :( pOzdrawiam!!!!
forumowicz

Dla chcącego nic trudnego... :P :roll: Wierzę, że dasz radę mnie zaprosić na tę najlepszą kawę, którą znajdę w Iwoniczu :P
ODPOWIEDZ