Krynica Zdrój (od 24.07.2024)
-
Gość
Krynica Zdrój (od 24.07.2024)
Powód: uściślono tytuł
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
Re: Krynica Zdrój
-
Gość
Na pytanie "Kto jedzie do Krynicy 24 lipca" można się spodziewać co najwyżej krótkiego "Ja". Tak bym właśnie odpowiedział gdybym rzeczywiście się wybierał.
Co innego gdy napiszemy:
- jadę do Krynicy 24 lipca do Sanatorium (Nazwa). Poszukuję miłej osoby niepalacej do wspólnego zamieszkania, albo
- mam wolne miejsce w samochodzie, chętnie zabiorę kogoś na trasie z Katowic, albo
- szukam osoby, która jedzie samochodem i znajdzie miejsce dla mnie i mojej walizy, albo
- nawiąże kontakt z miłośnikiem wedrowek z kijkami, albo
- jakiś inny powód zamieszczenia posta.
Kołatam się po tym Forum lat już kilka i obserwuję takie właśnie częste zjawiska. Ktoś zakłada temat "Lądek Zdrój" i pisze - kogo spotkam 25 sierpnia? Nie dostaje odpowiedzi, więc zakłada temat podobny, a potem jeszcze jeden. Efekt jest taki, że nawet gdyby ktoś chciał odpowiedzieć to nie wie gdzie.
Teraz wytłumaczę, że niezwykłe rzadko włącza mi się tryb belferski. Sensu większego to nie ma, bo i tak żaden nowy forumowicz tego nie przeczyta i swoje błędy popełnić musi.
Może to efekt burzy, która przeszła właśnie? W końcu powietrze jest tak zjonizowane, że i w głowie może się poprzestawiać, zwłaszcza gdy nietęga jest.
A Tobie Szanna życzę mimo wszystko dużej liczby fajnych ludzi którzy odpowiedzą na Twój apel.
-
Gość
Pan ka_jak_kazimierz jest być może bez skazy, ale nie wszyscy ludzie mają tak tęgie głowy jak on sam. Ale czy to uzasadnia obrażanie innych?
Wszystkiego dobrego.
-
Gość
Nie wydaje mi się jednak bym Ciebie obraził. Tych kilka uwag, które być może kiedyś na spokojnie uznasz za słuszne, mogło raczej spowodować że poczułaś się urażona, a to jednak różnica.
Jeśli Cię uraziłem - przepraszam
- Mark52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2022 14:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 10 razy
Re: Krynica Zdrój (od 24.07.2024)
Będę w tym czasie w pobliskiej Muszynie