Połczyn Zdrój sanatorium Irena

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kuracjuszka68
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2024 11:20
Oddział NFZ: Mazowiecki

Połczyn Zdrój sanatorium Irena

Post autor: kuracjuszka68 »

W Połczynie w sanatorium IRENA byłam w terminie 8-29 maj 2024. Moja ocena jest celująca zabiegi jak i obsługa kuracjuszy na wysokim poziomie. Posiłki bardzo smaczne i w porcjach naprawdę wystarczających, dla głodomorków zawsze wystawiony był dodatkowy chleb a zupa nalewana z wazy do oporu :P . Cały personel medyczny serdeczny i profesjonalny. Największym mankamentem jest dojazd do Połczyna. Kolejną niedogodnością jest brak basenu w ośrodku ( ale jest już w planie i w niedalekiej przyszłości to się zmieni ) Park w maju był zachwycający. Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek. :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Połczyn Zdrój sanatorium Irena

Post autor: ewiko »

W Połczynie są 3 baseny , ale w Gryfie. Dwa w budynku a trzeci na zewnątrz. IRENA , faktycznie się rozbudowuje , ale o basenie nic nie słyszałam. Natomiast , w głębi Parku Angielskiego , jest remontowany basen poniemiecki . Miał być oddany do użytku w czerwcu , lecz prace się przedłużają.
ODPOWIEDZ