Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej! Czy ktoś z Warszawy korzystał ostatnio z pobytu z leczeniem szpitalnym? Czy możecie mi powiedzieć jak długo czeka się na kwalifikację i przydział? Dziękuję
Felice, bardzo dziękuję! Jak zwykle jesteś nieoceniona! A czy możesz mi powiedziec ile od wysłania wniosku czekałaś na pismo? Chciałabym właśnie skorzystać z sierpniowych zwrotów...
Rozumiem. Bardzio dziękuję raz jeszcze :* Pewnie zwrócę się jeszczee do Ciebie o poradę odnośnie miejsca, bo jesteś skarbnicą wiedzy! Ale to już na priv
Witam, a jak to się po nowemu odbywa? Niedługo będę mogła złożyć wniosek, a w tym roku trochę po szpitalach się poniewierałam. Lekarz pierwszego kontaktu to jakoś wpisuje w tym elektronicznym wniosku? Czy ja muszę wysłać do NFZ oddzielnie kopie wypisów ze szpitala? Pytam, żeby mnie nie spławili w przychodni, a potem okaże się, że czegoś nie dopilnowałam.
Dagna na początku tego miesiąca lekarz wystawił mi takie skierowanie na leczenie uzdrowiskowe .... dostałam kopie .
Nic nie musisz wysyłać sama. Lekarz wysyła twoje skierowanie elektronicznie.
W rubryce wywiad opisuje twoje dolegliwości a w rubryce uzasadnienie wpisane mam leczenie szpitalne.
W NFZ każdy ma IKP.... tam jest wszystko na temat naszego leczenia.
Po miesiącu mam dostać powiadomienie o terminie i miejscowości.