Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Abstynencie .
Pora roku , cóż trudno lecz po perturbacjach z orzeczniczkami ZUZ nie pomyślałam nad terminem składania wniosku do NFZ .
Wyszło, jak Wyszło ważne że sanatorium chyba dobre
Tobie też życzę miłego pobytu
Pozdrawiam
Witam .
Martinko ,super przydział ,można pomarzyć o miejscówce wyjazdu.
Rekompensata za ostatni przydział ,który nie doszedł do skutku .
Termin zimowy ,baza zabiegowa na miejscu
Życzymy ,super towarzystwa i kuracji ,oczekujemy relacji ,pozdrawiam.
Jeżeli chodzi i Busko to tam każda pora roku jest dobra. Byłam w tym samym czasie w tym roku. Przydział super, nawet na tańce nie musisz wkładać kurtki . Zabiegi łącznie z basenem na miejscu.
Byłam w Słowackim na przełomie stycznia lutego br .Zabiegi super wszystko na miejscu . Miałam pecha bo basen był czynny tylko jeden dzień z powodu awarii .Był w remoncie przez cały mój turnus. Tańce w kawiarni na dole . Jest jedno ale....dla kuracjuszy z NFZ tylko trójki. Ja trafiłam na sympatyczne niekonfliktowe towarzyszki czego i Tobie życzę .