Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Sanatorium Arka jest na Sułkowskiego a na Kościuszki jest Arka Mega. Ale racja ludzie często mylą. Znam sytuację jak ktoś pojechał do sanatorium do Krynicy Morskiej zamiast do Krynicy Zdrój. Ustroń... Ustronie. Najgorzej jest jak jest sanatorium które ma dwa budynki nie różnią się nazwą tylko samym adresem jak na przykład wojskowy w Krynicy
Arka Mega jest też pod adresem Sułkowskiego 11a, Arka medical spa hotel 4 gwiazdkowy, apartamenty arka, i pewnie kilka innych instytucji z tą nazwą. Można się pogubić.
zgodnie z tym co na stronie firmy Arka-Mega.SA sanatoria są dwa Arka i Mega. z wyżej wymienionymi adresami . inną sprawą jest, że istnieją też inne obiekty które w nazwie mają Arka są to hotele apartamenty wypożyczalnia rowerów, dom wczasowy. Pewnie właścicielem jest jedna grupa kapitałowa i nazwa pojawia się w wielu instytucjach. Wracając do pytania co jest na Kościuszki 19.... Sanatorium Mega, Ośrodek Wypoczynkowy Mega.
Wydaje mi się że cały czas piszemy o tym samym , dla jasności mam skierowanie do Sanatorium Arka tak widnieje na skierowaniu i na stronie www na ulicy Sułkowskiego 11. ufff a teraz może by tak jakieś informacje o samym ośrodku sanatoryjnym Arka usytułowanego na kilka razy już wymienianej ulicy? Oczywiście chodzi o informacje inne niż widnieją na stronie. Czy w okolicy jest parking który kosztuje mniej jak 800,- Ja wygląda dyscyplina sanatoryjna. itd
super dziękuję za cenne wskazówki, oczywiście forum przejrzałem dużo wcześniej sam byłem w tym obiekcie kilka lat temu, bardzie chodzi mi o bieżące informacje i wywołanie tematu. Pozdrawiam