do Kasiuli - Plon Polańczyk

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

do Kasiuli - Plon Polańczyk

Post autor: Agnes »

Kasiula byłam w PLONIE w ubiegłym roku w lipcu z ZUS, jeśli chodzi o pokoje to nie są najlepsze, a właściwie łazienka pozostawia wiele do życzenia (stare kafelki, brodzik z kotarą i stara armatura). W pokoju jest TV, radio, szklanki i talerze. Pokój 2-os. bardzo mały ale ja byłam zadowolona. Wszystkie pokoje z balkonami - super bo można pranie zrobić ;) Najlepsza muza jest w AMER-POL, tam imprezy są pod gołym niebem na deskach (zawsze tłumy ludzi). Jedzonko takie sobie, idzie przeżyć 24 dni. Baza zabiegowa taka sobie, ćwiczenia ogólnoustrojowe dla wszystkich nawet 2 x dziennie :D Polecam grotę solną. Wycieczki do Lwowa i na Węgry, jak najbardziej ale z AMER-POLU (mają więcej atrakcji i dodatkowo posiłki w cenie, baba z PLONU to naciągaczka :x Ja miałam też w porze letniej poranną gimnastyką w parku codziennie o 7.10 i naprawdę przychodziło sporo kuracjuszy. Ogólnie polecam, choć drugi raz bym się tam nie wybrała ale taką mam zasadę nigdy 2 razy w to samo miejsce :D
Tojka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2012 19:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 14

Re: do Kasiuli

Post autor: Tojka »

hmmmmmmm :shock:
Agnes, przecież Kasiula jedzie do Dedala nie do Plonu, a to ogromna różnica
Dedal jest chyba najładniejszym (i bardzo dobrze wyposażonym) sanatorium w Polańczyku
nooooo i polemizowałabym z Tobą na temat muzyki
byłam na baletach i w Plonie i w Amer-Polu, ale uważam, że w Dedalu najlepiej graja
DJ jest facetem, który czuje muzykę i bardzo dobrze dobiera ja do ludzi "szalejących" na parkiecie :)
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

Dzięki dzięki dziewczyny.Buziaczki dla Was. Pozdrawiam
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

Upssss faktycznie duża różnica :lol: widocznie pomyliłam posty (może moja opinia przyda się na później ;) ale zdania co do imprez nie zmienię. W Dedalu to imprezki są w piwnicy i jak dla mnie to za dużo tam migających świateł. Owszem są fajne kanapy do posiedzenia ale latem zdecydowanie lepiej pobawić się na powietrzu :evil: No chyba, że znowu pomyliłam ośrodki i ta opinia jest nie do tego ośrodka. Powiem tak : ile osób tyle opinii, najlepiej jak każdy przekona się na własnej skórze co i jak :?: Życzę wszystkim miłego pobytu :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: do Kasiuli - Plon Polańczyk

Post autor: Zosia »

Hej, ja w Plonie pokój miałam super (jak sobie posprzątałyśmy) i lux łazienkę (choć czasami ciut przeciekał prysznic) :D . Pokoi nie remontowanych jest już chyba niewiele reszta taka sobie :)
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

JA Jadę do DEDALA.Pozdrawiam Cię Zosiu
Zyta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2012 16:21

Post autor: Zyta »

Tez uważam , że w Dedalu najlepsza muza i ładny wystrój :D
Tojka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2012 19:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Tojka »

Agnes pisze: ale zdania co do imprez nie zmienię. W Dedalu to imprezki są w piwnicy i jak dla mnie to za dużo tam migających świateł. ................... No chyba, że znowu pomyliłam ośrodki i ta opinia jest nie do tego ośrodka.
tak znowu pomyliłas ośrodki :D
w Dedalu nie ma dużo migających świateł i nie jest w piwnicy
hm... w piwnicy imprezki są w Plonie, nooo i tam migają swiatła ;)
ODPOWIEDZ